Поради огромния зрителски интерес към спектакъла На живо Александра Сърчаджиева

...
Поради огромния зрителски интерес към спектакъла На живо Александра Сърчаджиева
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева искрена и откровена в Бургас

Поради големия зрителски интерес към спектакъла " На живо " Александра Сърчаджиева се завръща на бургаска сцена единствено няколко седмици след премиерата в черноморския град, написа уеб сайтът Burgas24.

Постановката ще се състои на 12 август от 19:30 ч. в залата на Операта. Представлението е самобитен моноспектакъл, само че в него взе участие и Радена Вълканова. Текстът е на Яна Борисова, режисьор е Димитър Коцев-Шошо – наследник на именития Константин Коцев.

Може да се каже, че " На живо " прокарва нов път в българското изкуство – документалният спектакъл. Това е тип изповед, при която актрисата застава без маска очи в очи с публиката и показва себе си. Затова не би било вярно в случай че кажем, че в спектакъла Александра Сърчаджиева играе роля. Не! Тя е мъчително откровена и беззащитно откровена.

" Подходих с голям боязън и мощно неспокойствие към този план. Няма по какъв начин да бъде другояче, тъй като това е доста персонално и доста друго от всичко, което съм правила. ", споделя Алекс.

Биографичната пиеса споделя за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата. В представлението са включени несподелени до момента моменти, които са изненадали даже и околните ѝ.

Идеята ѝ хрумнала след забавна преживелица, която се разиграла единствено два месеца след гибелта на Иван Ласкин. Неин другар я помолил да опише някаква занимателна история на фирмено събитие и въпреки да била още в печал, Алекс въпреки всичко се съгласила и отишла на уговореното място.

Оказало се, че залата е препълнена, а част от искащите да я гледат не съумели да влязат.

" Забелязах, че хората се смеят доста повече на моите истории, в сравнение с комедиите, в които играя. После плачеха на други “, признава актрисата.

По думите ѝ точно искреността и любовта, с които застава на сцената, съкратяват дистанцията и трансформират спектакъла в същинска другарска среща… в терапия, след която и тя, и публиката си потеглят преродени.

Билетите за спектакъла на Продуцентска къща " Ажур Пико " към този момент са в продажба на касите на Часовника и Операта. Броят им е стеснен, заради условието за запълването единствено на 50% от потенциала на залата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР