Поради извънредното положение Александро Микеле отмени ревютата на , но

...
Поради извънредното положение Александро Микеле отмени ревютата на , но
Коментари Харесай

Ново от Gucci - неограниченото въображение на един дизайнер

Поради изключителното състояние Александро Микеле анулира ревютата на, само че дизайнерът, чието въображение като че ли в никакъв случай не почива, откри нов метод да показа своите сбирки. Този сезон той си партнира с режисьора Гас Ван Сант и подготвя освен пролетна сбирка, а и онлайн кино фестивал – GucciFest, тъй като киното е друга промишленост, която страда същински около пандемията.
               

И по този начин, вместо на подиума, Алесандро Микеле ни демонстрира новата си сбирка в поредност от 7 епизода, в които ще забележим и някои познати лица като Хари Стайлс, Били Айлиш и Флорънс Уелч. “Исках да освободя облеклата, не желая повече модата да бъде затворена в магазини ”, споделя гениалният дизайнер в едно изявление. Както нормално облеклата на са освободени от всевъзможни рамки и предубеждения, а единственото предписание, което важи при съчетаването и носенето им, е това на себеизразяването.

Целта на GucciFest е да събере мода и кино в едно, създавайки един нов и наличен вид на седмиците на модата, който да доближи до по-голяма публика. Освен стилния минисериал на ще можем да забележим и фешън филми на 15 млади самостоятелни дизайнери. Първият епизод можете да гледате тук, а сбирката разгледайте в нашата изложба!


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР