Поради характеристиките на зодиакалния си знак мъжът Близнаци притежава детска

...
Поради характеристиките на зодиакалния си знак мъжът Близнаци притежава детска
Коментари Харесай

Мъжът Близнаци – мистерия и загадъчност

Поради характерностите на зодиакалния си знак мъжът Близнаци има детска спонтанност и любознание към всичко и всички по света. Този човек е обаятелен и се интересува от разнообразни неща и хора, тъй че може да е мъчно да прецените дали в действителност ви харесва, или просто е притеглен от вас за момента.

Мъжът Близнаци е сантиментален по душа и обича извънредно да флиртува. Постоянно му се коства, че друга жена ще му даде това, което толкоз му липсва. И той не знае в действителност какво му липсва. Но мъжът Близнаци е новаторски ухажор. Той непрестанно обича да опитва.

Мъжът Близнаци може да ви очарова от пръв взор: добре пристигнал е на всички места, радостен, проницателен, обаятелен. Той ще направи първата ви среща в действителност запаметяваща се и по-късно може да изчезне за няколко дни. Докато вие ще бъдете нервни и измъчени, той ще има друга работа. Бъдете подготвени за обстоятелството, че настроението му се трансформира всяка минута, тъй че в случай че имате потребност от естетика и успокоение в една връзка, това не е вашият вид.



Но в случай че сте подготвени да бъдете променливи като вашите Близнаци, в случай че съумеете да останете малко настрана, тогава аферата с представител на този зодиакален знак ще донесе наслада и доста позитивни страсти.

Като цяло се носят митове за неустойчивостта на мъжете Близнаци и не става дума единствено за променливите им настроения. Битува мнение, че Близнаците би трябвало да имат две работни места, две къщи и най-малко две дами. Това ненапълно е правилно, само че за благополучие, не постоянно. Има и постоянни представители на знака.

Жена, която има намерение да построи любовна връзка с мъж, принадлежащ към знак Близнаци, би трябвало първо да се запознае с характерностите на знака, да разбере какво тъкмо го притегля и интересува и какво може незабавно да го отблъсне. Мъж от този знак не търпи никакви ограничавания и напън, той непрестанно се стреми към всичко ново, непознато преди. Умът и нервната му система са в непрекъснато деяние, просто е невероятно да го следвате.



В любовта подобен мъж нормално се оказва придирчив. Жената, която построява с него връзка или семейство, би трябвало да бъде готова вътрешно за вероятните му изменничества. Мъжът Близнаци нормално избира необвързващия флирт, който няма да го принуди да промени нормалния му метод на живот посредством напън или шантаж.
Мъжът Близнаци е разговорлив, обича да бъде център на внимание, обича да забавлява всяка компания с смешки и анекдоти, само че в това време има доста самостоятелен и придирчив темперамент, целесъобразно е дамата да не не помни, че евентуално няма да може изцяло да го превземе.

Също по този начин е по-добре да не разчитате на обстоятелството, че видът Близнаци в миналото ще стане стабилен, безусловно зрял мъж, такива хора нормално остават с юношески дух до напреднала възраст. Този човек е тайнственост, в никакъв случай не осъзнаваш дали се майтапи или приказва съществено, лъже или почтено споделя къде е, с кого е, какво прави.

За мъжете Близнаци разнообразието е извънредно значимо, мощните и дълготрайни връзки с подобен мъж могат да зародят въз основа на общи интелектуални ползи, непрекъснато наличие на тематики за диалог, които не са безразлични и за двамата сътрудници.

Мъжът Близнаци има комплицирана характерност - природата му е променлива, невероятно е да се манипулира, ръководи, управлява. Този мъж цени персоналното пространство и няма да толерира даже минута напън върху себе си от обичаната си.

Мъжът Близнаци ще бъде страхотна двойка с жена Стрелец, която също обича пътуванията и лесния, бохемски метод на живот с малко ангажираност. Връзка с Водолей или Везни също е добра композиция, защото тези знаци принадлежат към един и същи детайл на въздуха. Но с дами от знак Дева или Риби фамилният живот на мъж Близнаци най-вероятно няма да се развие най-добре, защото Рибите са малко пасивни, а Девата е прекомерно груба и сериозна и Близнаците може да им наподобяват малко студени и неемоционални.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР