Поръчката от Carco.bg се доставя в рамките на един-два работни

...
Поръчката от Carco.bg се доставя в рамките на един-два работни
Коментари Харесай

Авточастите втора употреба спестяват разходи

Поръчката от Carco.bg се доставя в границите на един-два работни дни Всеки продукт, който предлагаме, първо се тества и ревизира, споделя Борислав Александров, управител Логистика и складова база в онлайн магазина
Българинът цени колата си повече от живота, обичат да споделят застрахователите, цитирайки статистиката на подписаните полици. И защото главната част от автопарка у нас е втора ръка, поддържката на автомобила изисква  чести поправки. Надеждни ли са авточастите " секънд хенд ", на истинските ли да се доверим или на тези на дребни производители, от кое място е най-сигурно да си ги купим и какви са разпоредбите на търговията с тях - на тези и други значими въпроси дава отговор Борислав Александров - управител Логистика и складова база в Carco.bg. - онлайн магазин за авточасти втора ръка.

- Един американски бизнес е бил постоянно много привлекателен за съобразителните българи. Става дума за търговията на употребявани елементи за коли, която се реализира по интернет. Един от сполучливите образци за такива платформи у нас е Carco.bg. Каква е формулата ви?

- В нашата сфера най-важни за клиентите са професионалното отношение, точността в осъществяването на поръчките и, несъмнено,  местоположението. В нашия екип работят хора, които имат доста опит в търговията, като всеки в допълнение е минал и през особено образование за работа с клиенти. Търговците имат значими знания за всичко в областта на колите и поддържат високо експертно равнище. Всеки продукт, който предлагаме, първо се тества и ревизира, преди да бъде разгласен за продажба в каталога ни. Складът ни се намира на елементарно налично място, което дава отлични благоприятни условия водачите освен от София, само че и от доста от обитаемоте места към столицата, да пазарят от нас елементарно и бързо. Едно от най-големите преимущества, които клиентите ни получават, е, че

правим доставки в цяла България

а даден продукт доближава до купувача си в границите на 1 до 2 работни дни.

- Какво е най-важното в бизнеса с авточасти втора ръка - стоките да са налични, да са качествени, бързо да се поръчва?

- В търговията с авточасти втора ръка най-важните фактори са отношението на търговеца към клиента, частта да подхожда на това, което клиентът търси и да е в годно за потребление положение, както и опцията тя да бъде бързо доставена до купувача.

- Защо българите от ден на ден избират да си поръчват авточасти втора ръка? Какви са преимуществата?

- Възможността за покупка на авточаст втора ръка е много привлекателна за огромен % от хората, ръководещи моторни транспортни средства. Главната причина за това е спестяването на разноски, които могат да бъдат вложени другаде. Една част втора ръка в множеството случаи излиза на 25-30% от цената на същата част, в случай че бъде закупена нова.

- Кои са най-търсените авточасти и какви са наличностите, които поддържате?

- Едни от главните неща, за които получаваме запитвания, са елементи по двигателния обхват и едрогабаритни елементи (калници, брони, капаци и т.н.). Високо търсене има и за елементи по интериора. Когато един автомобил стартира да натрупа повече години, елементи като копчета, лайсни, седалки почват да избледняват, имат нарушено покритие и клиентите желаят да ги заменят по-добре изглеждащи.  

- Как се прави доставката при онлайн поръчка?

- Доставката на авточасти от Карко се прави посредством услугите на куриерска компания, с която работим взаимно от самото пускане на компанията. В момента не предлагаме лична доставка, само че следва да забележим по какъв начин ще продължим в това отношение в бъдеще.

- Ако даден съставен елемент или част не прави работа, каква е опцията за замяна?

- Карко Индъстри дава на всеки от клиентите сивъзможност за връщане на закупена от нас стока в 14-дневен период от приемането на продукта.

- Има ли опция клиентът да пристигна на място да тества частта, която желае да си купи?

- Разбира се. Складът ни е в кв. Кремиковци и всеки клиент може да заповяда и персонално да получи или прегледа продукт, от който се интересува, тъй че да направи най-хубавия избор съгласно потребностите и желанията си.

- Каква консултация клиентите могат да получат от вашите експерти?

- В момента компанията ни разполага с най-различни варианти, посредством които клиентите могат да се свържат с нас. Най-честият избор за консултация, избиран от нашите клиенти, е посредством колцентъра ни, който работи всеки ден. Други способи за свързване с нас са посредством страницата ни във Facebook, профила ни в Инстаграм, формалния фирмен имейл и също по този начин профила ни в небеизвестната платформа OLX.

Консултацията е професионална

и цели да удовлетвори съответно питане, да позволи съответен проблем на клиента. Продажбата не е самоцел за нас, търсим на първо място удовлетворени клиенти и откровени човешки референции.   

- Какви промоции оферирате на клиентите?

- Клиентите ни имат опция да се възползват от промоционални цени на разнообразни продукти в каталога ни всеки месец. Доскоро имахме акция, в която при закупуване на летни гуми клиентите имаха опция да се възползват от 20% отстъпка, а сега всички мотори и компресори за климатик в каталога ни също са с промоционални цени, което ги прави още по-достъпни от преди.

- Поддържат ли добре българите колите или сменят частите единствено в краен случай?

- Автомобилът е значима част в живота на българина и от ден на ден хора не могат да си показват живота без него. Грижата за него е част от сигурността.

Оригиналните авточасти даже втора ръка са доста по-надеждни

в сравнение с нови на дребни производители. Всичко това споделят самите клиенти и се потвърждава от практиката. Смятам, че българинът построи просвета във връзка с колите с ясното схващане, че това е израз на отношение към самия себе си. Да притежаваш автомобил на повече години, само че той да наподобява добре и най-важното - да е здрав, е значимо. Все повече хора взимат решение за покупка доста преди дадена част да се трансформира в неработоспособна, било от грижа към автомобила или стимулирани от преференциалната цена. Ние сме до тях и постоянно ще бъдем с почтено отношение, експертиза и преференциални оферти!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР