Популярният аржентински голаджия от миналото Габриел Батистута публикува снимки от

...
Популярният аржентински голаджия от миналото Габриел Батистута публикува снимки от
Коментари Харесай

Батистута вече е с протеза на левия глезен

Популярният аржентински голаджия от предишното Габриел Батистута разгласява фотоси от болничната стая в клиника в Швейцария, където лекарите се грижат за болните му крака. Още като деен футболист първенецът на Серия “А” се оплакваше от болки в краката, като даже призна, че в един миг е молел докторите му ги отрежат.

В момента 50-годишният мъж се подлага на лекуване, като докторите са му сложили протеза на глезена на левия крайник. “Първата фаза мина, в този момент стартира възобновяване. Благодаря на всички за съчувствието и загрижеността”, написа Батигол в профила си в Instagram.
Вижте тази обява в Instagram.
Primera etapa superada, la prótesis en el tobillo izquierdo ya es una realidad, ahora vamos por la recuperación. Gracias por tanto cariño y preocupación.

Публикация, споделена от Gabriel Omar Batistuta (@gabrielbatistutaok) на Сеп 17, 2019 в 5:26 PDT

Славният изпълнител признава, че след хирургическата намеса няма да може да върви за избран интервал от време. Именно поради тези здравословни проблеми 50-годишният аржентинец е отказал предложение от страна на Диего Армандо Марадона. Дон Диего е поканил тогавашния си съотборник от Мондиал'94 в своя щаб в Химнасия Ла ПлатаХимнасия Ла Плата, само че голмайсторът на Серия " А " за 1995 година е дал негативен отговор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР