Популярният антиваксър доц. Атанас Мангъров не спира да прави посещения

...
Популярният антиваксър доц. Атанас Мангъров не спира да прави посещения
Коментари Харесай

Мангъров обикаля смело на домашни посещения, но само срещу тлъст хонорар

Популярният антиваксър доцент Атанас Мангъров не стопира да прави визити по домовете, даже и в най-свирепите дни на четвъртата Ковид вълна, разкриват пред " Уикенд " очевидци.

Докато мнозина персонални лекари не смеят да вдигнат даже телефона на болните си пациенти, известният доктор не отхвърля визити. Разбира се, против подобаващ хонорар , който обаче не е по джоба на всеки от неговите ценители.

200 лв. е таксата за домашно посещаване, по думите на употребили услугата.

Те обаче не скриват разочарованието си, че доцент Атанас Мангъров им предписал единствено чайчета с някакви хранителни добавки, а също и супичка, все рекомендации, които източниците ни прецизно изпълнили, само че те се оказали изцяло неспособни да им оказват помощ.

Наложило се в последна сметка да се съветват по телефона и с не толкоз известни лекари, които им обяснили, че без антибиотици няма да преборят вируса.

Самият доцент Атанас Мангъров постоянно е споделял, че е и против имунизациите, и против лекуването на Ковида с антибиотици и всички, които настояват противоположното, са лаици. Според него коронавирусът неизбежно ще премине през цялото население, а въздушно-капкова зараза не се лекува с носене на маски и затваряне.

Източниците ни, които са посетени вкъщи от доцент Мангъров, също споделят, че и на тях обяснил какъв брой безполезни са маските. Самият той носел маска, единствено когато има действителна потребност от нея, най-много когато е в болничното заведение или когато преглежда.

Обяснил на пациентите си, че е безсмислено да се носи маска навън. Доц. Мангъров лекува и в частния си кабинет, само че там хонорар ът му е два пъти по-малък от визитата по домовете - единствено 100 лв.. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР