Популярни личности, артисти, както и родни инфлуенсъри се включиха в

...
Популярни личности, артисти, както и родни инфлуенсъри се включиха в
Коментари Харесай

Популярни личности в кампания срещу мрънкането

Популярни персони, актьори, както и родни инфлуенсъри се включиха в, инициирана от Career Show. Кампанията цели да предизвика хората в посока развиване и деяние, загърбвайки разнообразни демотивиращи оправдания.

За втора година екипът на Career Show сплотява родни известни лица в идеята да предадат дружно посланието в битка с вкорененото в българско схващане факсимиле, че “нищо не можем да променим ”. Десетки артисти, музиканти, публицисти, спортисти и инфлуенсъри се включиха със своя персонален апел в мотивиращ видеоклип, с цел да припомнят, че градивното мислене е пътят към триумфа.

“Стига мрънка ” е израз, който е доста характерен у нас, с цел да си напомним шеговито, че късмет за позитивно развиване постоянно има. Нашият екип всекидневно работи както с дейни младежи, по този начин и с потвърдени експерти и сполучливи персони, които всеки ден ни потвърждават, че триумфът е изпълним. Именно по тази причина за втора година взехме решение да обединим потвърдени имена в разнообразни сфери, които могат да употребяват въздействието си в една позитивна посока. Така успяхме да съберем разнообразни послания, с които да влагаме в удовлетвореността, да предизвикваме мисленето на хората и да предизвикаме към деяние. “Стига мрънка ” е нашият метод да мотивираме и вдъхновим хората да следват фантазиите си ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Вижте мотивиращото видео:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР