Популярната услуга за кратки видеоклипове TikTok се опитва да улесни

...
Популярната услуга за кратки видеоклипове TikTok се опитва да улесни
Коментари Харесай

TikTok ще стартира система за предупреждение за нарушители на платформата

Популярната услуга за къси видеоклипове TikTok се пробва да улесни работата на влогърите и да им даде повече данни за това какво се случва с техните сметки. За тази цел разработчиците са основали обновена " система за инспекция на сметки ", която разрешава на основателите на наличие да ревизират дали оповестеното от тях наличие е било блокирано заради нарушение на разпоредбите на платформата. Създадена е и система от предизвестия в жанр YouTube.

Тези промени идват в подтекста на желанието на TikTok за по-голяма бистрота на метода, по който се модерира наличието на обществената мрежа и на работата на логаритмите, които избират рекомендациите. В изказване на компанията се споделя, че новата система за инспекция на сметки е предопределена за справяне с консуматори, които редовно нарушават разпоредбите.
-->
" Според новата система, в случай че някой разгласява наличие, което нарушава някое от разпоредбите на общността, това наличие ще бъде отстранено, а създателят му ще получи предизвестие ", се споделя в изказване на TikTok. Той също по този начин означи, че в случай че даден консуматор доближи лимита на броя предизвестия, неговият акаунт ще бъде дефинитивно блокиран. Възможно е също акаунтът на даден консуматор да бъде блокиран за непрекъснато още при първото нарушаване, в случай че то е " съществено ".

Същевременно основателите на наличие в TikTok ще могат да употребяват нов инструмент, с който да наблюдават наличието, блокирано през последните 90 дни. Тази функционалност ще се появи в раздела " Състояние на профила " в " Центъра за сигурност " на приложението. Наред с това TikTok стартира да тества две нови функционалности, свързани с рекомендациите. Първата от тях ще уведоми потребителя, когато оповестените от него видеоклипове са били отстранени от раздела " За вас " по някаква причина. Другият инструмент ще " нулира " рекомендациите, т.е. ще почисти раздела, след което той ще бъде напълнен с ново наличие въз основа на интензивността и желанията на потребителя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР