Популярен крипто стратег предвижда потенциален сценарий, при който алткойн пазарите

...
Популярен крипто стратег предвижда потенциален сценарий, при който алткойн пазарите
Коментари Харесай

Ето как алткойните може да избегнат мечи пазар

Популярен крипто пълководец планува евентуален сюжет, при който алткойн пазарите могат да се измъкнат от неотдавнашния интервал на застой на цените.

Анализаторът Майкъл ван де Поуп допусна, че алткойните могат да претърпят рали, в случай че Биткойн ( BTC ) успее да преодолее психическата преграда от $30,000   и след това я удостовери като равнище на поддръжка.

Що се отнася до BTC, Ван де Поуп поддържа предходния си метод, застъпвайки се за потвърждаване на ценовите дъна, преди да се възвърне границата от $30,000. Той счита, че откакто това се случи, алткойните биха могли да наберат инерция за забележителен интервал от време.

Освен това търговецът е насочил вниманието си към оперативно съвместимата блокчейн мрежа, известна като Cosmos ( ATOM ). Ван де Поуп очерта два евентуални сюжета за трупане на 28-ия по величина алткойн по пазарна капитализация.  

Той изрази интерес към придобиване на ATOM над ценовата точка от $10.5 и в допълнение възнамерява да направи лонг позиции при $8. Въпреки това той не намира диапазона сред тези две равнища за прелъстителен.

В нова стратегическа видео актуализация анализаторът показа гледната си точка за децентрализираната оракулска мрежа Chainlink ( LINK ). Според него двойката LINK/BTC следва низходящ тренд по отношение на Биткойн от май 2021 година насам. Ван де Поуп обаче допусна, че тази многогодишна наклонност може да бъде обърната, в случай че LINK успее да поддържа стойност над 0.00023 BTC, което е почти $6.73.

В последна сметка Ван де Поуп счита, че задържането над равнището от 0.00023 BTC може да докара до продължение към максимума на диапазона от 0.0003950 BTC и евентуално да обърне сегашния низходящ тренд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР