Попфолк звездата Азис захапа жестоко своя фенка в нета. Жената

...
Попфолк звездата Азис захапа жестоко своя фенка в нета. Жената
Коментари Харесай

НЕ ПРОЩАВА! Азис попиля фенка заради поздрав. Сравни се с Мадона

Попфолк звездата Азис захапа грубо своя фенка в нета. Жената имала неблагоразумието да изиска от своя идол привет във връзка рождения ден на мъжа си.
Ценичка
Изпълнителят на „ Сен Тропе “ и още куп шлагери избухна в мрежата против всички тези простосмъртни, които си мислят, че звезда от неговия сан би могла да прави персонални поздрави в интернет. До това се стигна, откакто негова последователка му изпратила персонално известие с молбата да запише видеопоздрав за нейния брачен партньор, който в същия ден имал рожден ден, предава Телеграф.
„ Кажи ми ценичката, благодаря авансово “, приключва обръщението тя. Втрещен от следващата сходна молба, изпълнителят реши да даде публичност на обстановката, с цел да стане ясно на всички, че той не е подготвен на сходни обръщения в мрежата даже и за пари. „ Ценичката, блага моя, е да спрете да се унижавате и вършиме на маймуни! Коя звезда по света видяхте да прави поздрави на непознати хора? Къде и по какъв начин ви хрумна сходно извращение. Откъде накъде ще запиша видео, с цел да се извършите на доста вървежни пред хора, които не съм и надали в миналото ще видя онлайн? “, попита Василка.
Тъп
Обясни още, че да вземем за пример доста харесва Мадона, само че в никакъв случай не се е сетил да й изиска да му изпее в клип Like a virgin и да му го изпрати. „ Ми кат съм тъп, за малко да остана без привет.
Едно от децата ми скоро има рожден ден, ще би трябвало да го направя “, изясни се още той. Последователи на Азис обаче му припомниха в мнения, че доста международни звезди вършат сходни доброжелателни поздрави. „ 22-кратният победител от шампионати от Големия шлем Новак Джокович преди време записа такова послание към баба Веска по молба на нейната внучка Боряна, само че той не е чак такава звезда “, написа консуматор в мрежата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР