Попфолк певицата Алисия, която участва в шоуто за имитатори „Като

...
Попфолк певицата Алисия, която участва в шоуто за имитатори „Като
Коментари Харесай

Алисия се сдоби с луксозна къща в Бояна

Попфолк певицата Алисия, която взе участие в шоуто за имитатори „ Като две капки вода “, по сходство на колежката си Анелия, към този момент е горда собственичка на първокласна къща в тузарския квартал „ Бояна “.

Изпълнителката е купила просторния дворец в подножието на Витоша с голям двор, само че в този момент текат довършителните действия по постройката, тъй като Алисия желае всичко да е изпипано до най-малкия подробност. Тя е наела и един от най-хубавите интериорни експерти, който ще подреди къщата съгласно последните настоящи трендове, написа " Галерия "

Къщата е на два етажа и ще разполага с голяма кухня, оборудвана с дизайнерски уреди, просторна всекидневна, няколко спални и стая за посетители. На двора пък ще има самостоятелен ъгъл за отмора с люлка, барбекю и маса за хранене.

Интересното е, че Алисия e вложила в парцела, а не и е платен от последния ѝ другар предприемача Симеон Филипов, с който се разделиха преди четири месеца. Мачото, апетитен за един от най-желаните софийски ергени, се опита да промени ритъма ѝ на живот и не беше склонен обичаната му да се кълчи в нощни заведения всяка вечер. Затова и двамата взеха решение да прекратят връзката си, а Алисия от този момент няма другар и ще се шири в палата си сама.

Разбира се, синът ѝ Валерко от връзката и с футболиста Валери Божинов ще живее с майка си. Момчето ще има просторна стая, която самичък е проектирал и още занапред се зарича, че постоянно ще кани най-близките си другари на посетители. Къщата ще разполага и с мини фитнес, в който Алисия и момчето ще упражняват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР