Поп звездата и носителка на Оскар Лейди Гага изненадващо разкри,

...
Поп звездата и носителка на Оскар Лейди Гага изненадващо разкри,
Коментари Харесай

Голямото признание на Лейди Гага

Поп звездата и носителка на " Оскар " Лейди Гага изненадващо разкри, че преди време забременяла, откакто е станала жертва на полово принуждение. 35-годишната звезда приказва откровено и прочувствено за травматичното си прекарване като посетител в първия епизод на документалната поредност The Me You Can`t See на принц Хари и Опра Уинфри, отдадена на психологичното здраве.

" Бях на 19 и работех в бизнеса, и продуцентът ми сподели " Свали си облеклата ". Аз отхвърлих и си потеглих, и те ми споделиха, че ще изгорят цялата ми музика. И не стопираха. Не стопираха да упорстват, а аз просто замръзнах. Дори не помня... ", описа през сълзи Лейди Гага и добави, че е решила да не посочва насилника, тъй като в никакъв случай повече не желае да се изправя против него.

" Първоначално усещах цялостна болежка, по-късно изтръпнах. Бях болна седмици наред, седмица след седмица, и по-късно разбрах, че това е същата болежка, която изпитвах, когато индивидът, който ме изнасили, ме заряза бременна на ъгъла. Бях в къщата на родителите ми, тъй като повръщах и бях зле. Бях зле, тъй като бях измъчвана ", продължи описа си Лейди Гага и показа, че дълго време се е чувствала изменена от болката, която е изпитвала след изнасилването.

Звездата обаче приключи описа си с вяра, обяснявайки, че след няколко години е " научила всички способи да се измъква, и въпреки и постепенно, всичко е почнало да се трансформира ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР