Поп певицата Мария Илиева отрече непрекъснато появяващите се слухове, че

...
Поп певицата Мария Илиева отрече непрекъснато появяващите се слухове, че
Коментари Харесай

Мария Илиева: С Георги не сме разделени!

Поп певицата Мария Илиева отхвърли непрестанно появяващите се клюки, че с бащата на детето й Георги са разграничени.

"Това са неистини! Георги е в България, а не в Белгия, както непрекъснато се твърди. Това, че пътува поради бизнеса си до Брюксел, не значи, че е зарязал фамилията си. Той даже ще гледа дребния Александър, когато Мария се завърне на сцената ", описа пиарката на звездата Калина Илиева, написа в. "България Днес ".

Мария се усеща добре в новата си роля на майка, Александър пораства здрав и благополучен, а в помощта към развъждането му интензивно се включват бабите и дядовците.

Хитовата певица амбициозно е решила да се завърне на сцена единствено месец след раждането, а първото й присъединяване е оповестено за 8 март в Пловдив. Близки до певицата споделят, че въпреки всичко има нещо необичайно в връзките сред нея и бащата на сина й.

"Мария е човек, който брани със зъби и нокти персоналното си пространство и не споделя за персоналния си живот даже пред приятелки ", споделя осведомена.

Проверка откри, че в обществените мрежи Георги е оповестил, че е самостоятелен, няма нито една обща фотография с майката на детето си и избира да прекарва свободното си време в компанията на другари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР