Лъсна истината за отношенията между Жорж Башур и жена му

...
Лъсна истината за отношенията между Жорж Башур и жена му
Коментари Харесай

Падение! Жорж Башур фалира, Емилия му плаща по 20 бона на месец да я оправя в кревата

Лъсна истината за връзките сред Жорж Башур и жена му Емилия. Тя е толкоз брутална, че ще шокира и най-разкрепостените, кълнат се чудесно осведомени със ставащото зад стените на дома им.

 

От много години фолк певицата била мъжът в фамилната спалня. Тя не просто издържала финансово арабина, само че и му плащала да я оправя полово. Той пък се бил трансформирал в същинска любовница и трябвало дибидюс гол да си изкарва джобните, гаврят се техни зложелатели.

 

Причината за разменените функции бил тежкият банкрут на Башур. Той заседнал в задължения и висял на лихвари с по пет цифрени суми, които те му заемали против чудовищната рента от 13 %.

Липсата на пресен кеш поток го принудила да се върне с подвита опашка при жена си, т.к от много време единственият източник на доходи в дома им била певческата кариера на Емилия. Въпреки, че е от ветеранките в сектора, тя още се радва на забележителен интерес, а участията й пълнят клубовете до спукване.

 

Именно финансовото й превъзходство закрепило разпадащия се брак. Столични клюкари редят, че откакто научила за непостижимите заеми на брачна половинка си, певачката сама предложила да му заплаща по 20 бона “заплата ” на месец, против което той бил задължен да задоволява креватните й мераци три пъти седмично и двамата да го играят щастливо семейство за пред света.

 

На Емилия не й пукало, че Башур й поставя рога под път и над път, нито че е фен на половите оргии с проститутки в прокурорска възраст. “Ако искаш да ч*каш непознато, първо би трябвало да си заслужиш парите у дома ”, непреклонна била тя и като същинска бизнес дама му показала контракт с условията си.

“Каква подигравка на ориста - едно време Еми се оферираше на богати мъже за пари и след участия търчеше по адреси, само че пристигна време тя да си заплаща на жиголо, което е личният й брачен партньор ”, гаврят се клиенти на столичните чалготеки.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР