Поп певицата Гери-Никол, която миналата вечер дебютира на сцената на

...
Поп певицата Гери-Никол, която миналата вечер дебютира на сцената на
Коментари Харесай

Гери-Никол се опълчи на Фънки

Поп певицата Гери-Никол, която предходната вечер дебютира на сцената на "Като две капки вода ", превъплащавайки се в облика на Лейди Гага, не се сдържа от нападките на Фънки и го нагруби преди да е чула рецензията му. Тя даже си разреши да го "почерпи " с мръсни пържоли с кръв...

Най-напред обаче продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който е и част от журито на "Капките ", насърчи изпълнителката с "яката дупара ". "Абсолютно едно към едно ми прозвуча! Просто не ти стигна въздуха, само че аз съм сигурен, че и на Лейди Гага не би й, при тази динамичност в танците ", изясни арменецът и й напомни присъединяване в различен формат - X-Factor. "Ти постоянно си си вярвала доста. Преди години, когато взе участие в X-Factor ти споделих, нека това самочувствие не ти изиграе неприятна смешка. Ти обаче съумя макар него. Важното е човек да си има вяра ", добави Маги.



След тази градивна рецензия пристигна и ред на Фънки да изкаже своето усещане от присъединяване на Гери-Никол, като се очакваше да я захапе в неговия характерен жанр. "Факт е, че не ти стигаше дъха и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си доста разчувствана ", отсече с подигравка пълничкият музикант. В този миг обаче Гери напряко го съсече: "Грубичко е да, аз считам, че Гага би трябвало да е груба, не да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем идващият път ще хапвам единствено протеини, без никакви въглехидрати. "

След непредвидената засечка от младата изпълнителка, Халваджиян и Рачков започнаха да се смеят неистово, а Фънки побърза да се доизкаже, сякаш не схванал какво е изстреляла участничката. "...Но знаете ли, аз я познавам персонално, тъй че оставете ми аз да преценява. Тя е извънреден музикант, невероятна пианистка... Така че не гледайте единствено с очите, гледайте и с ушите ", попари я Фънки в типично собствен жанр. За похлупак той и даде най-ниският брой точки при гласуването - единствено 3. Гери получи същият брой точки и от Хилда Казасиян, а Магърдич я насърчи с 6 т.



Учудващо на първия концерт от новия сезон на "Като две капки вода " Фънки се изрече супер ласкателно за представителите на попфолка Константин и Софи Маринова. Коцето, който и завоюва първите "Капки ", влезе в облика на Наско от "Б.Т.Р " изпълнявайки "Спасение ". Колежката му пък се подреди на второ място с превъплащението си в Селин Дион. Въпреки компликациите с британският език, тя се показа на равнище в осъществяването си на My Heart Will Go On. Най-нисък резултат в "Капките " означи естрадното гърло Маргарита Хранова.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР