Понякога се сблъскваме със ситуации, които не можем да разрешим

...
Понякога се сблъскваме със ситуации, които не можем да разрешим
Коментари Харесай

Как да развържем кармичните възли: избавяме се от проблеми и лош късмет

Понякога се сблъскваме със обстановки, които не можем да разгадаем в продължение на доста години. Проблемни взаимоотношения с родственици, серия от инциденти и заболявания, самотност или липса на пари, може да са разследване от отрицателния опит от предходния ни живот – кармични възли. Когато ги развържем можем да се отървем от проблемите и да осъществим своите стремежи.

Според източните учения, карма има всеки човек. Това е опит от минали прераждания, запомнени от душата ни, и пренасяни от живот в живот. Тя може да бъде както позитивна, по този начин и негативна, въплътена в връзките, ориста и кармичен брак, само че във всички случаи подобен опит постоянно е от изгода за нашата душа.

Но има обстановки, които не е допустимо да разгадаем: те ни тормозят дълго време и непроменяемо участват в живота ни. Такива феномени се назовават кармични уроци или кармични възли. За разлика от естествения кармичен опит, те се случват поради позволени от нас неточности в предходен живот.

Признаци на кармични възли

Има няколко признаци, по които могат да се разграничат нормалните отрицателни събития от кармичния урок, който изисква съответни дейности. Ако първото – е нормалния ход на човешкия живот, с всички наслади и скърби, то второто – са минали неточности, които ще преследват човек от живот в живот, до момента в който не откри и осъществя съзнателен метод за решение на казуса и да развърже кармичния възел.

Признаци, показващи съществуването на кармични възли:

– негативни страсти, свързани с вас от детството с някаква обстановка, място или човек;
– извънредно комплицирани взаимоотношения с някой от роднините;
– тежко заболяване;
– извънредно отрицателни любовни взаимоотношения, не носещи щастие;
– настойчив боязън, който ви преследва.

Всички тези признаци демонстрират, че в живота ви основната роля играе кармичен урок, който би трябвало да се изживее с цел да се отървем от казуса. Практици и езотерици посочват трите верни способи на енергийно равнище за развързване на кармичните възли, с цел да позволим на живота да протича по естествения метод, без да ви подлага повече на безкрайни тествания.

За да изучите и да учите. На всяка обстановка и на всяка връзка може да се гледа от разнообразни ъгли. Учението за кармата повелява да се поставите на мястото на другия, с цел да го разберете. Същото може да се направи и с всяка обстановка. Например, на претенциите и безкрайните обвинявания на родственици може да се отговори с разбирането, че всеки човек не харесва в другия това, от което самият той страда.

Да помогнем на обичания човек да се отърве от негова неприятна линия на характера, да го одобрявам и да го обичаме за това, което е – значи да развържем кармичния възел, да се научим да гледаме в профил и да научим и другия да обича.

Простете и пуснете. Често сериозен урок в живота става трагично събитие, за което е отговорен различен човек. Такива обстановки не се случват просто по този начин, от позиция на кармичните учители те се явяват отработка на вашите дейности в минали превъплъщения. Сложно е, само че единственият същински път в тази обстановка е да простите в сърцето си на виновника и способността да намерите сили да продължите, без да обвинявате или да проклинате.

Да преодолеете себе си. Често ние самите сме основния кармичен възел в живота си. Недостатъци във външни тип, които ни потискат, комплициран темперамент или заболяване, също са отработка на минал опит. В тази обстановка би трябвало да научим комплицирани, само че вероятни неща: да приемем и да обичаме себе си. За това оказва помощ медитацията, телесни практики и препоръките на хора, които ви обичат и ценят.

Инфо: https://www.drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР