Понякога при такива тежки времена на криза е добре човек

...
Понякога при такива тежки времена на криза е добре човек
Коментари Харесай

Размисли за спасението предлага в книгата си „Насън и наяве“ Роман Кисьов



„ Понякога при такива тежки времена на рецесия е добре човек да не се вторачва прекомерно доста в тежката действителност, а да е отворен за други измерения и за други светове, които са паралелни даже единствено за тези, които имат сетивата за това - духовните сетива, създателите са тези, които оказват помощ тези сетива да се отворят, изострят “, сподели за БНР Роман Кисьов, който е създател на няколко книги.
За посланията на творбата „ Спасението е път “, поместено в книгата „ Насън и нескрито “ създателят разяснява в предаването " Нощен небосвод ".

" Спасение на душата на индивида от тлението на мрака, от всичко това, което в началото бих споделил е било противоестествено, от живота “.

На 26 октомври (вторник) от 18:30 ч. в Литературния клуб на Столична библиотека ще бъде показана новата книга с къси истории от Роман Кисьов „ Насън и нескрито “.
С присъединяване на Петър Чухов, Йордан Ефтимов, Мартин Христов;
музикантите Венцислав Василев (цигулка) и Радослав Николов (ел. китара), със специфичното присъединяване на художника Румен Рачев (ел. китара).
Текстове от книгата ще чете създателят.
До събитието ще бъдат допускани единствено лица, показали документ за имунизация, документ за преболедуване в границите на 12 месеца или негативен резултат от направено проучване за Covid-19=

Роман Кисьов е роден през 1962 година в Казанлък, само че е отраснал в Русе. Живее и твори в София. Поет, преводач на лирика, художник. Завършил е Художествената гимназия в Казанлък и „ Живопис “ в Националната художествена академия в София. Включен е в български и непознати поетически антологии. Негови стихотворения са преведени на 22 езика в света. Лауреат е на Националната премия за лирика на ДИ „ Христо Г.Данов “, Пловдив, през 1995 година (за стихосбирката „ Вратите на парадайса “), на премията за просвета и изкуство „ Сексагинта Приста “, Русе (1995) и „ Литературен Дедал “, Скопие (2014). Почетен член на Съюза на писателите на Армения и член на интернационалния публицистичен съвет на многоезичното списание за европейска и азиатска лирика, поетическа просвета и нематериалност „ KADO ”.

Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР