Понякога правим грешки и точно тогава както се казва сме

...
Понякога правим грешки и точно тогава както се казва сме
Коментари Харесай

Разчитайте на тях! Тези 3 зодии винаги ще ви пазят гърба

Понякога вършим неточности и тъкмо тогава както се споделя сме " най-трудни за обичане ". В тези моменти се нуждаем от поддръжка и това някой да застане до нас и да ни подаде ръка. Колкото и напечена да е дадена обстановка и даже и да грешите, зад тила ви постоянно ще застане другар, от някоя от тези три зодии и няма да разреши да ви се случи нещо неприятно.

Ето кои са те:

Телец

Каквото и да сте сторили, Телецът постоянно ще бъде до вас и ще ви пази, стимулира и окуражава. Той изисква безрезервна честност, а в подмяна ще смъкна света в краката ви. За Телците лоялността е най-важното нещо, изключително във връзка с половинката.

Рак

Той постоянно ще се застъпи за вашата справедливост и непорочност и даже би опитал да поеме част от виновността, с цел да ви е по-леко. Ракът постоянно е там за своите другари и обичани хора. На него може да се разчита безусловно.

Козирог

Козирогът ще ви порицае за постъпките ви, ще ви даде съветда не вършиме повече по този начин, само че в никакъв случай няма да ви обърне тил и ще се бори до последно дружно с вас. Козирогът държи на думата си. Каже ли, че ще извърши нещо, не се съмнявайте в неговата уместност.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР