Понякога по тялото се появяват издутини, които представляват натрупване на

...
Понякога по тялото се появяват издутини, които представляват натрупване на
Коментари Харесай

Вероятно не предполагате, но може бързо и лесно да премахнете мастната тъкан

Понякога по тялото се появяват издутини, които съставляват струпване на мастни тъкани.
Те не са изключително приятни на тип и досег, само че пък не са и рискови за здравето.
Въпреки това обаче постоянно би трябвало да се консултираме с кожен лекар, с цел да сме сигурни дали това, което се е появило, в действителност е безобидно, тъй като, както знаем, всяка подутина може да бъде индикация за сериозен проблем.
За да се отстрани сходна мастна тъкан, нормално се прибягва до хирургическа интервенция. Това обаче напълно не е наложително, тъй като се оказва, че има естествени способи, с които можем да се оправим с казуса.

Те идват от националната медицина и се ползват генерации наред. Вие преценете дали да опитате сходен способ у дома, или да се доверите на науката.
Вижте рецептите, които сме ви подготвили:
1. Смесете брашно и мед и поставете получената паста върху издутината. Постарайте се дебелината на пласта да е сред половин и един см. Отгоре покрийте с носна забрадка, хартиена салфетка или марля. Стойте по този начин до 36 часа, а по-късно го отстранете. Повтаряйте в продължение на 7-8 дни.
2. Този способ е извънредно чудноват и извънредно необикновен, само че въпреки всичко ще ви го споделим. Имайте поради обаче, че най-добре е, преди да го приложите, да се консултирате с доктор дали въпреки всичко няма да докара до странични резултати.

Ако сте алергични пък към пчели, непосредствено забравете за това средство. И по този начин: с цел да изчезне подутината, мястото би трябвало да бъде ужилено от пчела. Насекомото се хваща деликатно с пинсети и жилите му се насочват към мазнината. Самото ужилване, в случай че съумеете да го осъществите, не трябва да ви тормози, тъй като не е прекомерно мъчително.
3. Смесете жълтъка от едно яйце с 2 претъпкани с.л. сол. Тази примес слагайте върху подутината 4 пъти на ден, до момента в който не изчезне изцяло.
4. Капки прополис слагайте на мястото, на което имате мастна тъкан. Повтаряйте в продължение на няколко дни, до момента в който издутината спадне и кожата ви още веднъж се върне към естественото си положение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР