Понякога любовта е на наша страна, друг път ни изневерява.

...
Понякога любовта е на наша страна, друг път ни изневерява.
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес – 19 февруари

Понякога любовта е на наша страна, различен път ни изневерява. Каквото и да се случва обаче, би трябвало да бъдем мощни и да имаме вяра, че най-хубавото занапред следва.
Разберете какво ви подсказват звездите в любовта за през днешния ден.
Овен
Много евентуално е най-сетне да ви провърви в любовта. Само не правете грешката да се преструвате на студени и безразлични. Това би могло доста да отблъсне колегата ви.
Телец
Днес любовният ви живот ще бъде на гребена на вълната. Ще се радвате на хармонични връзки с половинката си и няма да изпитвате нужда за нищо друго. Бъдете решителни, тъй като на този ден може да получите предложение за брак. Възможно е също да разберете доста красива вест, обвързвана с бременност.
Близнаци
В петък сърцето ви ще желае обич и вие сте длъжни да му я дадете. Впуснете се в любовна случка и не го мислете чак толкоз доста. Каквото е писано да се случи, ще се случи. Вие няма по какъв начин да повлияете на решенията на ориста.
Рак
Твърде евентуално е да настъпят известни промени в персоналния ви живот. Денят е белязан с романтика и копнежи. Представителите на зодията могат да пострадат в любовта поради недоброжелатели и клюки, изречени от тях.
Лъв
Предстои да ви се случи нещо доста особено в любовта. Навярно ще се запознаете с човек, който ще ви подари куп позитивни страсти. През втората половина от деня на дамите им следва любовна среща.
Дева
Спокойствие и обич ще се настанят във вашето всекидневие. Ще се чувствате преливащи от обич и позитивна сила. Ще притегляте погледите на срещуположния пол право към себе си. В петък ще се чувствате извънредно специфични и обичани.
Везни
Раздавайте обич, без да се замисляте прекомерно доста. Не вярвайте на парични и любовни обещания, тъй като това може доста да ви разочарова. Вечерта се чака флирт на хоризонта. Подгответе се за едно много вълнуващо прекарване.
Скорпион
Звездите предсказват, че през днешния ден е ден за нови любовни случки или продължение на остарели любовни връзки. Ще се чувствате удобно, уютно и в естетика със себе си. Ще бъдете отдадени на обичания си човек, в случай че сте във връзка.

Стрелец
Днес изпитвате благодарност към обичания, без да съществува съответна причина за това. Искате да го прегърнете и да му благодарите. От вас струят топлота и любов. Днес е ден, в който се чувствате същински специфични и оценени.
Козирог
Спрете да гоните благосъстоянието и престижа, тъй като това може да докара до загуба на мозъка. Отдайте се на по-простичките неща, като това да прекарате време с обичания си човек и да се чувствате по един същински специфичен метод – обичани и оценени до безконечност.
 Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 18 февруари Дневен любовен хороскоп за през днешния ден – 18 февруари
„ Ако мисълта за даден човек в никакъв случай не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му,...
Водолей
В петък е доста евентуално да решите любовен проблем, който отдавна насам ви тревожи. Бъдете доста деликатни и с разсъдъка си. Не позволявайте на странични хора да се месят в връзките с вашия сътрудник.

Риби
Денят е повече от забавен. Пред вас се откриват куп благоприятни условия, от които да се възползвате. Необвързаните ще срещнат любовта на живота си. Не бързайте да давате напразни обещания, преди сами да усетите, че това е индивидът!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР