Понякога едно палто в цвят, различен от сиво, черно или

...
Понякога едно палто в цвят, различен от сиво, черно или
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи, с които да се откроите тази седмица

Понякога едно палто в цвят, друг от сиво, черно или бежово, може да се окаже разковничето на това да „ оцветите “ сивия град в най-мрачното време от годината. Е, най-малко през за това не малко способстват и коледните светлини, само че пък е хубаво да не забравяме какъв брой въодушевление ни носят по-ярките и наситени тонове.
               

Но пък в случай че нямате такава връхна дреха, тогава можете да изберете панталон в настоящото зелено, пуловер в оранжево или огромен шал в розово, с цел да освежите стайлинга си в динамичната работна седмица. В нея от ден на ден участват кожените, вълнените сака и обемните палта, които пък не пречи да включите в един тоалет. Все отново пристигна времето на напластяването на облекла.
               

Някои пък не се разделят с обичаните си дънки, които можете да носите с поло блуза и риза върху нея и с високи ботуши, с цел да се получи по-елегантна композиция. Въпреки че в комбиниране с кецове и блейзър могат да наподобяват не по-малко изтънчено, изключително в случай че са в. Зимните аксесоари стартират да играят все по-голяма роля, което също ще ви помогне да се откроите през идващите дни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР