Понякога е истинско предизвикателство да открием перфектните зимни обувки, защото

...
Понякога е истинско предизвикателство да открием перфектните зимни обувки, защото
Коментари Харесай

Обувките, с които ще се откроим през зимата

Понякога е същинско предизвикателство да открием съвършените зимни обувки, тъй като се раздвояваме сред това да бъдат елегантни и стилни и сред това да бъдат топли и подобаващи за сняг. От една страна си се представяме в някои от тези ботуши с висок ток, които носим с пола или рокля, само че от друга - действаме прагматично и знаем, че би трябвало да имаме и нещо по-стабилно в дрешника си. Но можем да имаме и двете. Със сигурност има девойки като мен, които могат целогодишно да носят кецове, даже и в най-зимните дни. Не, че не съм си намирала вид и той е бил точно в лицето на Converse .

Сега обаче в сбирката си сигурно бих добавила новия модел Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Counter Climate, още веднъж на Converse . Вероятно помните, че предния път ви неговия вариант от кожа и сигурно се чудите с какво се отличава този. Той е изработен от водоустойчива горна част и е с малко по-висок профил, само че по-важното е, че от вътрешната страна има поларена подплата, която подсигурява, че стъпалата ще бъдат на топло и уютно през целия ден. А май тъкмо от този комфорт имаме потребност през зимата, нали? Отново се вижда изпъкналата гумена подметка, която дава повече непоклатимост, както и това, че платформата е малко по-висока от другия модел. Докато от вътрешната страна стелката OrthoLite придава в допълнение улеснение, изключително в случай че сме повече в придвижване.
 Денят на 8-милиардния човек: 10 непознати обстоятелството 15 ноем 2022 | Световното население се снабди със своя 8-милиарден човек, разгласи Организацията на обединените народи. Демографите...


Освен чисто практичните неща за модела, които, несъмнено, не са маловажни, няма по какъв начин да не посочи, че мен ме впечатли и поради светлия си цвят, който му придава по-елегантна визия. И към този момент си представям какъв брой добре ще стои със светли дънки, бежов пуловер и кафяво палто или яке. Но тези спортни обувки биха били и прелестен балансьор при един по-цветен стайлинг, тъй като тази зима на всички места сме заобиколени от розово, синьо, зелено и оранжево. Така че с изключение на звездни цветове, си имаме и звездни кецове!



С поддръжката на Converse
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР