Понякога дори най-малките решения в живота ни могат да го

...
Понякога дори най-малките решения в живота ни могат да го
Коментари Харесай

Не допускайте тези грешки

Понякога даже най-малките решения в живота ни могат да го трансформират вечно. Дори тези избори, които вземаме, без да му мислим доста. Когато се обърнем обратно, съединяваме точките и виждаме, че в доста случаи те са предопределили пътя ни даже повече от огромните, премислени стъпки.

В тази връзка блогърът Марк дефинира 17 неприятни решения в живота на индивида, които би трябвало да заобикаляме по пътя си. Нарича ги „ ужасни ”, даже „ най-смъртоносни ”. Ето кои са те.

1. Да не обичаш това, което е.  Обичай това, с което се занимаваш, до момента в който успееш да се ангажираш с друго, което обичаш, споделя той. Обичай мястото, където си, до момента в който не намериш друго, което обичаш повече.

2. Да чакаш и да чакаш и да чакаш.  Хубавите неща в действителност не идват при тези, които изчакват, а при тези, които работят и преследват фантазиите си.

3. Да променяш себе си, тъй като другите са се трансформирали.  Хората се трансформират. Свикни с това. Приеми го. Пожелай им всичко положително. И бъди благополучен по своя метод.

4. Да позволиш на душевната тъга да те дефинира.  Не позволявай на краткотрайните си рани да те пречупят. Силен е друг, който не плаче, а този, който за миг бурно демонстрира сълзите си. Въпросът е какъв брой бързо ще се изправиш.

5. Да бягаш от проблемите си.  В това надпреварване в никакъв случай няма да си медалист.

6. Да бъдеш непризнателен.  Дори в райските места неблагодарното сърце съзира дефекти. Избери да видиш света с признателни очи. Той няма да наподобява по този начин повече.

7. Да позволиш за дълго гневът да обхване сърцето ти.  Най-доброто лекарство е мощна доза обич, смях и давност.

8. Да вярваш, че хубостта наподобява по избран метод.  Истината е, че оригиналността и излъчването са хубост.

9. Да позволиш на упованието ти да се изроди в гняв.

10. Да не уважаваш останалите.  Третирай хората по този начин, както искаш да се отнасят към теб. Каквото и да стане в живота ти, в случай че си добър с хората към теб, ще оставиш добра следа, без значение какви идеали си решил да преследваш.

11. Да не уважаваш себе си.  Бъди добър със себе си в мислите си, в думите и в дейностите.

12. Да си налагаш място в живота на погрешни другари и обичани.  Хората, които желаят да останат в живота ти постоянно ще си намерят метод да го създадат. Истинските другари и любови остават правилни. Не се бори обезверено за място в нечии живот. Никога не принуждавай други хора да обособяват принудително пространство в техния за теб.

13. Да се втурваш преждевременно в обич.  Не е мъчно да се откри някой, който бързо ти споделя, че те обича. Трудно е да се откри различен, който същински го има поради.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР