Понеделник, 28 юни - започва 26-тата седмица през годината, в

...
Понеделник, 28 юни - започва 26-тата седмица през годината, в
Коментари Харесай

Понеделник, 28 юни – започва седмицата на двата транзита на Марс

Понеделник, 28 юни - стартира 26-тата седмица през годината, в която най-критичните събития са двата преноса на Марс - към Сатурн, и към Уран.

В четвъртък, 1 юли, е първият пренос, който ще продължи 3-5 дни. Ще се отрази като изпитване на скука, приемане на неприятни вести, загуби. Вторият пренос е в неделя – на 4-и юли. Влиянието му ще продължи 3-5 дни и може да се почувства като прекарване на неочаквани промени и напрежение. Най-добрата отбрана ще е концентрацията.

А за този понеделник ето какво да чакат представителите на обособените зодии.

Овните ще са фокусирани върху финансовото си положение, само че е добре да извърнат внимание на стабилността и напредъка в бизнеса. Препоръчително е да бъдат по-практични и да владеят нервите си.

Телците имат огромни шансове да получат правото да ръководят финансите на компанията, в която работят. Новите отговорности ще са дълготрайни.

За Близнаците е добре да не мислят прекомерно доста за нищо, защото това единствено ще ги накара да се усещат депресирани и комплицирани.

Раците ще се усещат като в застой, само че това е добра вест за тях. Денят дава обещание да е безпроблемен.

Лъвовете ще би трябвало доста да се постараят, с цел да отбележат някакъв прогрес на финансовия фронт. Днес несъмнено ще би трябвало да вземат решение редица проблеми със размах.

За Девите денят ще е богат на събития. Ще имат мощното предпочитание да се отдадат на спекулативни покупко-продажби. Инвестиции, които са правили преди много време, ще им донесат дивиденти.

Везните ще би трябвало да се оправят с преодоляването на напрежението на финансовия фронт. След като приключат с рутинните си отговорности, е добре да помислят и за финансовото си положение.

Скорпионите не трябва да разрешават финансови проблеми да скапват връзките им с бизнес сътрудниците. Препоръчително е да се опитат да бъдат малко по-либерални.

За Стрелците е целесъобразно да мислят не за финансови дивиденти, а за естетически наслаждения.

Козирозите ще потънат в сметки и калкулации. Не би трябвало да съжаляват, тъй като това ще им помогне да завоюват спомагателни средства.

Водолеите през днешния ден ще се усещат като изтискани, а също така ще би трябвало да поемат главната тежест по покриването на изцяло непредвидени разноски.

Рибите ще се радват на позитивни развития във всички области, единствено вечерта ги чакат разноски, които може малко да ги притеснят.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР