Понеделник, 27 септември - Меркурий става ретрограденМеркурий е във Везни

...
Понеделник, 27 септември - Меркурий става ретрограденМеркурий е във Везни
Коментари Харесай

Понеделник, 27 септември - Меркурий става ретрограден

Понеделник, 27 септември - Меркурий става назадничав

Меркурий е във Везни и от понеделник (27 септември) става назадничав. Това ще продължи до 18 октомври 2021 година.

При назадничав Меркурий могат да зародят забавяния и компликации в областта на връзките, транспортните връзки, при сключването на контракти и всевъзможен тип съглашения. При техническите устройства (телефони, компютри, коли и т.н.) е доста евентуално да зародят бъгове или напълно да откажат да работят.

Ние не можем да предотвратим протичащото се, само че можем да направляваме нашата реакция и да се подсигурим с проект Б за деяние.

А ето какво да чакат обособените зодии:

Овните ще би трябвало да проявят самообладание и хладнокръвие. Да внимават да не бъдат излъгани, тъкмо през днешния ден да не дават пари на заем и изключително сутринта да не влизат в спор с никого. Ако карат, да бъдат деликатни да не извършат нарушаване, тъй като е доста евентуално да им бъде наложена солена санкция.

Телците е целесъобразно да заобикалят огромни и недомислени покупки. Напълно е допустимо да желаят да си купят нещо практично, а в последна сметка да се приберат вкъщи с гигантска ваза, в която само могат да се сложат паунови пера. Ако попълнят документи, да извърнат внимание на инструкциите и уточненията, които са написани с дребни буквички.

За Близнаците е подобаващ ден да си купят пералня, ледник или огромен кухненски робот. Новата облага сама ще работи!

Раците през днешния ден ще бъдат прекомерно самоуверени и незадоволително деликатни. Някои от представителите на зодията ще желаят да работят по няколко неща едновременно, само че е добре да не надценяват мощните си страни. Важно е да обмислят стъпките си и да не поемат опасности.

Лъвовете да не се опасяват да се намесват в непознати спорове и да демонстрират могъщ темперамент. За да съумеят, ще им би трябвало по-голяма увереност от нормално. Да не чакат, че неприятната обстановка ще се реши от единствено себе си. Днес ще би трябвало да трансформират проектите си повече от един път и ще им се наложи да работят по ексцентричен даже за тях метод.

Девите ще би трябвало най-сетне да поправят остарели неточности, доколкото е допустимо. Планетите им вещаят триумф, стига да забързат малко темпото.

Везните да не разчитат на бърз триумф - ще би трябвало да работят интензивно и да впрегнат цялата си воля в осъществяването на високите цели, които са си сложили.

Скорпионите е добре да завършат дълго отлагана работа – това освен ще ги разтовари душевен, само че и ще изстреля бизнес плановете им към непредвидени небеса.

Стрелците е целесъобразно да си починат малко и с нови сили да стартират работа по остаряла концепция за ново бизнес начинание. Да внимават при работата с документи, с цел да не би трябвало след това да заплащат солени санкции.

Козирозите е рационално да не взимат прибързани решения, въпреки че през днешния ден няма да имат доста време за мислене. През първата половина на деня е евентуално да бъдат включени в ново бизнес начинание, което да промени проектите им. Важно е да не се бунтуват против тези условия, а да работят по метод, който няма да е в ущърб на нито една страна.

За Водолеите е добре да си разрешат да помечтаят - изключително в първата половина на деня. Могат да им хрумнат забавни хрумвания, които да им оказват помощ в бъдеще. Днес доста от тях ще имат късмет най-сетне да намерят салдото сред професионалния и персонален живот.

На Рибите ще им се наложи да проявят темперамент. Може да би трябвало съществено да трансформират държанието си и да излязат от рутината, с която извършват ежедневните си задания. В първата половина на деня е добре да покажат забележими резултати от своята интензивност, а не незабавно да се потапят в работата си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР