Понеделник, 25 май – Ден с мощна и ценна интуицияДнес

...
Понеделник, 25 май – Ден с мощна и ценна интуицияДнес
Коментари Харесай

Понеделник, 25 май – Ден с мощна и ценна интуиция

Понеделник, 25 май – Ден с мощна и скъпа вътрешен глас

Днес по обяд Луната и Марс ще се намират в тригон, който ще има позитивно въздействие. Нептун също е в удобно взаимоотношение с Марс, което ще се отрази като прилив на повече сила, мощ и храброст. Емоциите ще ви поддържат в естетика, като тригонът, най-силният и съразмерен аспект, (две планети са в тригон, когато са в знаци от еднакъв детайл и се намират на 120 градуса) ще има необикновен резултат върху любовните връзки и креативната сфера. Всеки, който в този момент интензивно работи в областта на изкуствата, ще реализира доста и ще изпитва задоволство от свършеното.

Луната в тригон с Нептун ще ускори усета и устрема към великолепие и във всеки ще се зароди мощно предпочитание да реализира нещо неизмеримо. Трябва обаче да се има поради, че инициативният дух се пробужда в следобедните и вечерните часове, а на сутринта още веднъж изчезва. Ето за какво инициативността би трябвало да се подхранва непрекъснато през идващите няколко дни, в случай че е налице съществено предпочитание да се реализира нещо огромно. Но сходни величини са относителни - не всеки може да сътвори удивително произведение на изкуството, тъй като не всеки е художник или създател. „ Малките неща “ ще бъдат творбата на изкуството ви – това могат да бъдат тривиални и битови занимания, като разчистване на мазето, тавана или навеса с принадлежности. Може да бъде пренареждане на библиотеката или взимане на трайно решение най-сетне да прочетете десетте книги, които сте си купили напоследък. Може да бъде и решение да засадите нови растения и дървета в градината.

Овните през днешния ден могат да разширят контактите си, тъй като те ще им обезпечат поддръжка в бъдеще. Ако се отнасят добре с сътрудниците в бизнеса, с които през днешния ден ще осъществят контакт, на по-късен стадий ще имат огромна изгода от тях.

Телците ще се водят от логиката и здравия разсъдък в дейностите си и ще съумеят да отстранят от живота си тези неща, които ги нервират. Те, въпреки и до момента да са били част от него, въобще не са им нужни.

Близнаците през днешния ден могат да разчитат на шанса си – в предишното са създали доста положителни неща, със сериозен резултат върху живота на други хора и през днешния ден стореното ще стартира да им се отплаща.

За Раците в областта на финансите дейностите им ще бъдат доста плодотворни. Онова, което желаят да придобият, в скоро време ще стане тяхна благосъстоятелност. Ще са задоволени от финансовите си резултати.

При Лъвовете на финансовия фронт не всичко ще бъде без спънки. Добре е да не престават да вършат прецизни калкулации, да проучват, само че надали през днешния ден ще намерят вярното решение, което търсят.

Представителите на зодия Дева ще се усещат като самотни рейнджъри и ще би трябвало да работят независимо. Денят наподобява преуспяващ, що се отнася до решение на финансови проблеми. Ако желаят да заминат в чужбина, с цел да завоюват повече, ще съумеят да изпълнят желанието си.

Везните ще останат правилни на знака си – ще поддържат салдото сред решенията за вложения и за икономии.

Скорпионите евентуално ще са обезпокоени от това, което се случва към тях. Но е целесъобразно да не се разстройват, да се провиснал и да не се тормозят – неприятностите са краткотрайни. Равновесието ще бъде възобновено, нужно е единствено повече самообладание.

Стрелците , които развиват личен бизнес, ще се поздравят с нарастване на облагите. Причините по тази причина могат да бъдат разнообразни - в това число могат да са и положителните им отзивчиви умения. Денят във връзка с финансите наподобява преуспяващ.

За Козирозите е удобно време да влагат в израстването в кариерата и в бизнеса. Те ще се опитат да реализират баланс сред кариерата, бизнеса и финансите и резултатът ще е позитивен.

При Водолеите през днешния ден е удобно време за взаимоотношение с сътрудници в бизнеса, работещи в чужбина. Това ще усили финансовите им облаги.

За Рибите е целесъобразно да помислят най-малко два пъти, преди през днешния ден да дават заеми. Тяхната добрина и сърдечност евентуално се приема за даденост, а това основава опасности пред навременното погасяване на отговорностите към тях.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР