Понеделник, 11 октомври - Сатурн навлиза във ВодолейДнес Сатурн навлиза

...
Понеделник, 11 октомври - Сатурн навлиза във ВодолейДнес Сатурн навлиза
Коментари Харесай

Понеделник, 11 октомври - Сатурн навлиза във Водолей

Понеделник, 11 октомври - Сатурн навлиза във Водолей

Днес Сатурн навлиза в съзвездието Водолей. Планетата Сатурн се свързва с предишното, традициите, само че също по този начин и с постоянството. Напълно противопоставен знак е Водолеят, който е напредничав и отворен за всичко ново, само че неведнъж е прекомерно непослушен и непредсказуем в дейностите си. Когато Сатурн е във Водолей пораждат доста въпроси какво да чакаме - още повече, че Сатурн е назадничав.

Всичко зависи от това какво е било предишното ни. Дали можем да " изхвърлим зад борда " всички неприятни мемоари, да извиним и да продължим, без значение от загубите, или ще продължим да си живеем по този начин, оковани в грешките и нараненостите си от предишното. Несвободни да живеем пълноценно в сегашното.

Разположението на Сатурн във Водолей е подобаващ миг да помислим по какъв начин да смекчим опълчването сред консервативния Сатурн и прогресивния Уран, който ръководи Водолей, тъй че да живеем в мир със себе си - със своето минало, с цел да сме свободни в своето настояще и бъдеще.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще са обезпокоени и напрегнати, само че нямат особени учредения за това. Единствено би трябвало да са деликатни, когато дават пари назаем.

Телците ще търсят благоприятни условия за нов бизнес и нови решения за увеличение на финансовото си положение. Възможно е някои от тях да изпитат компликации поради закъснение на суми, на които доста са разчитали. Важно е да не губят почва под краката си, с цел да не рискуват здравето си. „ И това ще мине “ е най-хубавата формула за тях през днешния ден.

За Близнаците през днешния ден е идеално време да реинвестират, да разпродават парцели, да печелят от продажбата на акции. Ако имат потребност от уроци по финансово ръководство, дано не се двоумят да се извърнат за съвет.

За Раците през днешния ден е удобен ден за спестявания. Ще би трябвало интензивно да работят за увеличение на активите си, само че това ще ги извърши с наслада – несравнимо по-голяма от случаите, когато печелят лесни пари.

Лъвовете е добре да се провиснал – изключително в случай че пътуват по работа. Ще им върви, не би трябвало никога да се тормозят, тъй като шансът ще е с тях и ще бъдат забележително продуктивни.

Девите е добре тъкмо през днешния ден да са по-спестовни. На финансовия фронт няма да им върви изключително, само че въпреки всичко, в случай че взимат стратегически решения, звездите могат и да се отнесат благосклонно към тях.

За Везните финансовото обмисляне ще е от решаващо значение за бъдещата им непоклатимост. Нека не се тормозят да търсят експертни препоръки къде да вършат вложенията и вложенията си.

За Скорпионите е значимо да знаят, че през днешния ден планетите няма да им въздействат изключително добре на финансовия фронт. Но дано не униват и не изпадат в меланхолия, защото напълно скоро ги чакат доста по-благоприятни интервали, в които ще печелят по доста и ще работят със размах.

Стрелците ще се водят от правилото – „ Спестената стотинка е извоювана стотинка “. Няма да харчат импулсивно и това ще ги направи сполучливи на финансовия фронт.

Козирозите ще имат процъфтяващи бизнес връзки. По отношение на финансите обаче може да им се наложи тъкмо в този ден да би трябвало да си изплатят заемите.

Водолеите , които се занимават с недвижими парцели, ще имат сполучлив ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от у дома.

Рибите ще си партнират чудесно с сътрудниците. В персоналния си живот ще се радват на поддръжката на близки и другари. Могат обаче да имат някои финансови терзания, чието премахване няма да зависи единствено от тях.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР