Понеделник, 10 май – Новолуние в Телец – обмислете дългосрочен

...
Понеделник, 10 май – Новолуние в Телец – обмислете дългосрочен
Коментари Харесай

Понеделник, 10 май – Новолуние в Телец – обмислете дългосрочен финансов план

Понеделник, 10 май – Новолуние в Телец – обмислете дълготраен финансов проект

Нептун е в удобно разположение по отношение на Слънцето и Луната. Новолунието ще бъде в Телец, което е добър знак за тези, които желаят да стартират нови планове. Влиянието на Нептун също ще се усети позитивно. Зодия Телец се ръководи от Венера, която е „ виновна “ за любовта, изкуството, хармонията, финансите, заниманията. Но въпреки и да не наподобява доста разумно, през днешния ден е удобно време да разработим дълготраен финансов проект. Много е евентуално Нептун да повлияе позитивно върху предлагането на нови хрумвания.

Този понеделник може да не е най-успешният за Овните по повод отчитането на облаги, само че в случай че работят интензивно, сигурно резултатът ще е повече от приемлив. Днес обаче не е удобен ден да вършат дълготрайни вложения.

Телците ще са внимателни във връзка с финансовото обмисляне, само че колкото и да са деликатни, не биха могли да сформират добър план, без помощта на консултанти. Денят е добър да възнамеряват пътувания, в това число в чужбина.

Вероятно най-неочаквано Близнаците ще осъществят облага. В това могат да имат пръст техни другари. Могат да им се отблагодарят, като ги поканят на празненство.

Упоритата работа на Раците ще им помогне да генерират повече финанси. Но би трябвало да са подготвени да работят повече, с цел да печелят повече. Ако не през днешния ден, то след няколко месеца, сигурно ще берат плодовете на труда си.

Късметът в областта на финансите е кацнал на рамото на Лъва . Но това няма да е най-силният му ден – ще изпитва наслада, лекост и комфорт, само че е добре да не прави рискови вложения с вярата бързо да завоюва.

Девите не ги чака добър ден във връзка с финансите. Ще се усещат напрегнати поради забавяния при приемане на заплащания. Ще усетят, че премиите, с които ги удостояват, са несравними с упорития им труд.

За Везните решаването на проблеми, свързани с финансови въпроси, ще са на кантар. Могат надълбоко да съжаляват, че са угодили на прищевките на приятелите и роднините си, защото спестяванията им са се стопили и това през днешния ден ще ги напряга и стресира.

Скорпионите да се опитат да поддържат положителни връзки с хората, които им дължат пари. Това ще им помогне по-лесно да си възстановят предоставените суми.

Стрелците ще горят от предпочитание да потеглят към екзотична дестинация, където ще се отдадат на занимания, само че би трябвало трезво да разсъждават, с цел да не похарчат повече, в сравнение с би трябвало.

За Козирозите този първи ден от седмицата е добър да стартират да изследват по какъв начин да осъществен желанието си – покупка на нов автомобил или нова къща. Ще могат да обмислят проекти за закупуване на дълготрайни активи.

За Водолеите денят не вещае нищо положително на финансовия фронт. Препоръчително е да се придържат към ежедневния си график и да нямат упования от никого, както и да заобикалят рискови вложения.

Представителите на зодия Риби ги чака удобен ден за решение на парични въпроси. Финансовите средства, които са вложили, ще стартират да се възстановяват. Ще се усещат задоволени от придвижването по банковата си сметка и салдото си.

 

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР