Поне става ясно, как и защо потъна“ т.нар. пътна карта

...
Поне става ясно

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Поне става ясно, как и защо „потъна“ т.нар. пътна карта и как ненадейно изскочи

Поне излиза наяве, по какъв начин и за какво „ потъна “ така наречен пътна карта и по какъв начин внезапно изскочи. Това написа в собствен коментар Асен Генов.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Темата за Турски поток неколкократно е обсъждана в „ Контракоментар “ през годините. Разкритията на българските „ елфи “ в неделя бяха разумно продължение в ефира на предаването. В удостоверение на обработената и оповестена от тях информация идват думите на съветския стопански анализатор, експерт по пазара на петрол и газ, Михаил Крутихин. Ще изтъквам:

Разговор в „ Контракоментар “ от май 2019-та:

„ За съветското управление това не са единствено политически планове (газопроводът Турски поток), които разрешават да бъде осъдена Украйна, както са възнамерявали в Кремъл, само че това са и планове, позволяващи доста мощно замогване на така наречен другарски реализатори, които строят тези газопроводи, които имат положителни персонални връзки с съветския президент, т.е., прокарват се тръбите през съветска територия, милиарди и милиарди долари отиват в джобовете на изпълнителите, при което, това се реализира по повишени цени и сметки, т.е., задачата на тези планове е и политически напън върху някои страни, плюс обогатяване на тези, които паразитират върху тези проекти…

Руският газ, както разбирате, е най-голямата опасност за енергийната сигурност на европейските страни.
Всички спирания на доставките на газ са ставали по политическата воля на съветското ръководство… “

Михаил Крутихин в „ Контракоментар “ през януари 2021 година:

„ … в случай че се вгледаме в този Балкански поток през България, ще забележим, че има вход, има и излаз. И на входа, и изхода на този маршрут, всички мощности са напълно ангажирани за Газпром. … Всъщност няма никакъв азербайджански газ. Това е неистина. И аз мисля, че Европейската комисия ще схванат тази неистина и ще зародят проблеми. “

Поне излиза наяве, по какъв начин и за какво „ потъна “ така наречен пътна карта и по какъв начин внезапно изскочи от … кореспонденцията на съветски политически консултант.

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР