Помощта на военните пилоти от авиобаза Крумово при овладяване на

...
Помощта на военните пилоти от авиобаза Крумово при овладяване на
Коментари Харесай

Ген. Боцев призна професионализма на пилотите от Крумово, въпреки ограниченията

Помощта на военните водачи от авиобаза " Крумово " при преодоляване на пожарите край Бургас, Кресна, Македония и Черна гора посочи началникът на защитата ген.-лейтенант Андрей Боцев на гала в авиобазата, оповестиха от Министерството на защитата.

 Наши бойци и вертолет Ми-17 оказват помощ за гасенето на пожара в Черна гора
Наши бойци и вертолет Ми-17 оказват помощ за гасенето на пожара в Черна гора

За 3 часа машината направи 10 захода за гасене на пожара от въздуха

За 56-та годишнина на авиобаза " Крумово " ген. Боцев посочи отличното осъществяване на дилемите, макар рестриктивните мерки , отлаганата с години рационализация, неналичието на аварийни елементи.

" Благодаря, че продължавате традицията на поколенията крумовци, посветили себе си на военната вертолетна авиация , и несъмнено отстоявате мястото на военното формирование във типа въоръжени сили, в Българската войска, в системата за национална и групова сигурност ", съобщи ген.-лейтенант Андрей Боцев.

" Въпреки ресурсните ограничавания, което обезсърчава и изпитва волята на всеки боец да се потвърждава в специалността , вие всекидневно показвате, че желаете и можете да изпълнявате чудесно функционалностите и дилемите си , да се мерите по качества с сътрудниците си от страни с доста по-голяма финансова осигуреност и техническа обезпеченост ", безапелационен беше началникът на защитата.

 Родилка, избавена от преспите, гостува на авиобаза Крумово
Родилка, избавена от преспите, гостува на авиобаза Крумово

За 55-та годишнина въз основата канят жители, избавени благодарение на военните

Началникът на защитата означи и достойното показване на персоналния състав на авиобазата в национални и интернационалните учения и тренировки.

По мотив празника със заповед на генерал-лейтенант Андрей Боцев бяха отличени военнослужещи, посочили професионализъм, неустрашимост и отговорност при осъществяване на поставените задания. Награди връчиха също командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков и командирът на 24-а авиационна база бригаден военачалник Димитър Иванов .

Пилотите демонстрираха авиационна техника и осъществяване на разнообразни задания. Военните летци демонстрираха професионална подготовка при гасене на пожари с вертолет Ми-17, десантиране по способа " бързо въже " , здравна евакуация с вертолет " Кугар ", прикриване и обезпечаване с вертолет Ми-24 и въздушно разузнаване с вертолет " БЕЛ " -206.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР