Помощникът на Юрген Клоп в Ливърпул - Пеп Линдерс се

...
Помощникът на Юрген Клоп в Ливърпул - Пеп Линдерс се
Коментари Харесай

Помощникът на Клоп преди Ман Сити: Странна ситуация, но тези два отбора винаги правят шоу

Помощникът на Юрген Клоп в Ливърпул - Пеп Линдерс се появи на днешната конференция на отбора преди утрешния дуел против Манчестър Сити на 1/8-финалите на Купата на Лигата. Той съобщи, че утрешният мач ще е съдбоносен за двата отбора, които ще дадат опция на някои от по-младите си играчи късмет за изява, защото много от футболистите им бяха част от своите национални тим и към момента не са се върнали към оптималното си положение. 
 Ливърпул загря за Ман Сити с безапелационна победа над Милан, Нунес с два гола Ливърпул загря за Ман Сити с безапелационна победа над Милан, Нунес с два гола
“Това е мач на директна елиминация, тъй че ще е решителен. Тези два тима в никакъв случай не вършат скучни дуели, тъй че още веднъж ще се получи шоу. Те са сложен съперник, играят добре с топката и са доста ефикасни, когато я изгубят. Това е странна обстановка с края на Световното състезание и завръщането на играчите, които бяха до по-крайните стадии. Някои от тях към този момент възобновиха тренировки, само че въпреки всичко това бе прочувствено влакче на ужасите и към момента не са подготвени. 
 Дарвин Нунес към този момент тренира с Ливърпул Дарвин Нунес към този момент тренира с Ливърпул
Възрастта е единствено цифра и ние, аз, както и Юрген Клоп, имаме вяра, че би трябвало да дадем късмет на младите ни играчи и то освен против съперници от по-ниските дивизии, само че и в Премиър лийг. Това са провокациите, които ги карат да се усъвършенстват и да усъвършенстват тима. Те са гладни и имат тази пристрастеност да покажат качествата си на терена. Наясно сме, че няма да е елементарно против Сити, че би трябвало да покажем взаимност, само че това ще е страховит опит за тях. Надяваме се да стане прекрасен мач, само че желаеме да спечелим на следващия ден, ” съобщи Линдерс.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР