Помощник-треньорът на ЦСКА Стефан Генов сподели очакванията си за предстоящия

...
Помощник-треньорът на ЦСКА Стефан Генов сподели очакванията си за предстоящия
Коментари Харесай

Стефан Генов: Срещу Ботев Вр няма да е леко, целта ни е Купата

Помощник-треньорът на ЦСКА Стефан Генов показа упованията си за идния дуел с Ботев Враца пред формалния уебсайт на клуба.

Срещата от 1/8-финалите в шампионата за Купата на България е на следващия ден (24 октомври) от 18:00 часа на "Армията ".

"Разбира се, че чакам победа, само че това не значи, че ще бъде лек мач. Играем против един от главните кандидати за влизане в майсторската група. Знаете, Ботев Враца направи добра селекция и разполага с опитни футболисти. Има преотстъпени играчи от Левски София, тъй че ни чака един много сериозен мач. Нашата цел е да стигнем до финала и да спечелим Купата. "

"Ще подходим доста съществено към съперника. Имаме много разновидности за състава, само че ще изберем най-подходящите футболисти за този мач. Очакваме, че ще играят затворено и ще разчитат на статични положения. Ботев Враца има високи футболисти, които играят добре с глава. Наблюдавали сме няколко техни мача. Разочаровани сме, че не победихме Левски. Все отново това е дерби и може да се случи всичко, само че би трябвало към този момент да мислим за идните мачове ", съобщи Стефан Генов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР