Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Тунчев, изрази радостта си

...
Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Тунчев, изрази радостта си
Коментари Харесай

Тунчев: Отдавна не е било толкова интересно за Купата

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Тунчев, изрази насладата си след класирането на носителите на Купата на България към 1/4-финалите в шампионата. Тунчев похвали реакцията на отбора, откакто губеше с 0:1, само че в последна сметка победи с 2:1 ловешкия Литекс.

„ До огромна степен пропуските през първата част натежаха. Втората част излязохме сковани и трябваше да вкараме гол. При една тяхна офанзива, допуснахме. Радостното е, че тимът се подвигна и победихме. Определено теренът оказа своето въздействие, защото не е в най-хубавото си положение. Доста от нашите играчи изиграха съвсем всички мачове и може би поспестихме силички. Литекс е тим от второто равнище, само че заставам добре на терена.

„ Както виждате, всеки мач излизаме за победа и не подценяваме никого. Това е нашият тим към този миг. Митко Илиев е водачът на тима и вкарва въодушевление в тима. Когато му се получават нещата, отборът играе добре, а през днешния ден поведе момчетата с двата гола и победихме.От много време не е било толкоз забавно за Купата, откакто любимците продължиха. Пожелавам си да бъдем домакини, пък който тим се падне”, приключи Александър Тунчев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР