Помните ли комедийния сериал Ало, ало? Основна сюжетна линия в

...
Помните ли комедийния сериал Ало, ало? Основна сюжетна линия в
Коментари Харесай

Продадоха на търг Грешната Мадона с големите бомби от Ало, ало

Помните ли комедийния сериал " Ало, ало "? Основна сюжетна линия в множеството епизоди бяха опитите на героите да се снабдят с скъпата картина " Грешната Мадона с огромните бомби ". А в този момент картината-реквизит, употребена за сцените, бе продадена на търг за сумата от 15 000 паунда , предава BBC.

Любопитно е, че купувачът е от Нувион във Франция - селището, където се развиваше и действието в сериала.

На търга картината беше показана като " рядка и значима част от историята на английските комедийни сериали ". Това беше едно от дребното непокътнати копия на картината, което е оживяло след всичките сезони на „ Ало, Ало “.

" Бях изумен какъв брой огромен интерес имаше към този търг. 15 000 паунда за ефирен атрибут е просто фантастична цена. Повечето действителни творби на изкуството от остарели майстори не могат да доближат тази сума на търг ", изясни Анди Стоу от аукционната къща Ireland Bristol.

В сериала " Грешната Мадона с огромните бомби " неведнъж сменяше притежателите си, като бе скривана в колбаси, рамки, панталони и под дърво и камък.

Комедията " Ало, ало " се развиваше през Втората международна война в окупирано от германците френско селце. Тя иронизираше съвсем всички страни във войната, в това число Френската опозиция.

A piece of tv history!

Up for auction in #Bristol today - the actual Fallen Madonna with the Big Boobies...

Can you say " boobies " on Twitter?#alloallopic.twitter.com/kk6aKuvAX6
— Emma Britton (@theemmabritton) December 1, 2018

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР