Помните ли, когато завиждахме на колегите в университета, които бяха

...
Помните ли, когато завиждахме на колегите в университета, които бяха
Коментари Харесай

Прави ли завой към поп-фолка Гери-Никол? Певицата се закани за още по-голяма изненада

Помните ли, когато завиждахме на сътрудниците в университета, които бяха родом от местенца към морето. Е, ние персонално още го вършим, само че към този момент завиждаме и на някои родни звезди. Като на Гери-Никол да вземем за пример:

Варненката от дълго време се откри в родната Варна, а и като гледаме фотосите, които разгласява, се съмняваме да има предпочитание и да е на друго място. " Животът е вълна, хванете я ", приканва певицата в story.

Иначе дните на Гери-Никол минават в плажуване с близки на сърцето ѝ хора и като цяло в същинска отмора. Всъщност би трябвало да признаем, че певицата си " свърши работата " още при започване на юни, когато стана факт " Бутай " - същинският химн на лятото.

  Виж още: Сексапилната Сюзън Георгиева от „ Игри на волята “ с войнишки режим

Наскоро в ефира на NOVA тя показа, че фотосите в Бали се случили като на смешка. Там тя била на отмора с родителите си, а в Instagram ѝ писал украински режисьор, предлагайки ѝ да създадат нещо дружно.

  Виж още: Красавицата Сара на Папи Ханс разпали пристрастеностите в Лозенец с нова порция снимки 

Самата певица е безапелационна, че е извънредно време тя и работата ѝ да излязат отвън рамките на родината ни, защото България от дълго време ѝ е " тясна ". Гери-Никол отхвърли да показа дали " Бутай " е преход към един различен род, само че пък даде поръчка за огромна изненада в края на лятото.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР