Помните ли, когато Бионсе стана веган през 2013 г.? Нейният

...
Помните ли, когато Бионсе стана веган през 2013 г.? Нейният
Коментари Харесай

Диетологът на Бионсе разкри хранителния режим на звездата

Помните ли, когато Бионсе стана веган през 2013 година? Нейният персонален треньор и диетолог Марко Борхес показа цялостен лист на това какво яде Бионсе за закуска, обяд и вечеря за 22 дни. Ние улеснихме неговия лист и ви го представяме нейното меню за 7 дни. Може да опитате и да се чувствате безупречно както прави изпълнителката.
Ден 1



Закуска
Бионсе обича зелените смутита. Нейното нормално включва банан, бадемово масло, протеин на прахуляк и купчина зеленина. Вкуснооо....

И това е забавно! Доц. доктор Даниела Попова: Над 3 милиона българи са дебели. Четете още потребни препоръки и забавни вести на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Обяд
Обядът на Бионсе е салата. Но не бъдете разочаровани – нейната салата не е посърнал айсберг, гарниран с каквото и да е. Пригответе се за манго, къдраво зеле и авокадо!

Вечеря
Знаете ли, че можете да си извършите спагети от тиквички? Ами да, можете, и Бионсе го прави.

Ден 2



Закуска
Друга вегетарианска и вкусна закуска е чиа пудингът. Чиа семената са богати на фибри, витамини от група В и Омега – 3. Те сносно заместват калоричния пудинг. Бионсе обича да прибавя в чиата си мирис ванилия и плодове.

Обяд
Обядът през днешния ден е салата от авокадо. Добавете малко джикама и мексикански сладостен картоф за повече усет.

Вечеря
Киноата е извънредно значима за веган диетата. Салата от киноа и черен фасул ще ви дадат доста протеини, което е извънредно значимо за веганите.

Ден 3



Закуска
Овесената каша е лесна и вкусна закуска. Тя бързо може да стане веганска, в случай че замените елементарното мляко с бадемово мляко. Бионсе обича да прибавя банан и лъжичка бадемово масло.

Обяд
Ориз с къри и леща. Лещата е доста значима. Те дават на Бионсе протеина, от който се нуждае за целия ден.

Вечеря
Дори няма да ви липсва месото с този бургер с черен фасул.

Ден 4



Закуска
Зърнените култури са доста елементарен метод да станете веган. Всичко, което би трябвало да извършите е да изключите млякото от менюто си. За да бъде зърнената закуска на Бионсе още по-здравословна, тя прибавя канела и соево мляко. Тя избира и оризова каша с половин банан и чаша бадемово мляко.

Обяд
Днес обядът е салата от къдраво зеле, ябълки, стафиди и дижон винегрет.

Вечеря
Паста с песто се подготвя елементарно и е доста вкусна. Добавете и в допълнение зеленчуци, с цел да следвате рецептата на Бионсе.

Ден 5



Закуска
Овесената каша е универсална закуска. Различното от ден 3, е че през днешния ден би трябвало да добавите канела и ябълки.

Обяд
Същия като ден 3. Леща с къри.

Вечеря
Може да хапнете щедро сладки картофи и черен фасул с чили.

Ден 6



Закуска
Смути от разнообразни плодове, кокосова вода, половин авокадо и протеин на прахуляк с усет на шоколад.

Обяд
Пропуснете сиренето и го заменете с хумус и вегетарианска кесадиля.

Вечеря
Имате ли останки от ден 2 – киноа и черен фасул? Това е вечерята за през днешния ден.

Ден 7



Закуска
Придържайте се към лека закуска последния ден. Зърнени култури с половин банан и бадемово мляко е идеалната закуска.

Обяд
Знаем, че ще се лишите от зелето, когато тази седмица завърши, по тази причина може като за последно да се поглезите със салата от къдраво зеле и нахут.

Вечеря
Помните ли спагетите от тиквички от ден 1? Направете ги още веднъж като добавите джинджифил, сусамово масло, кленов сироп и соев сос.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР