Помислете на какво сте способни и започнете да помагате на

...
Помислете на какво сте способни и започнете да помагате на
Коментари Харесай

Защо силните хора оставят кармата да свърши тяхната мръсна работа?

 im_20160708175434_1032986

„ Помислете на какво сте способни и започнете да помагате на другите хора. Направете това. работи в доста случаи, когато хората демонстрират поредност. За избран интервал от време ще привлечете към себе си това, което планирате “.
                                                                                                            Навал Равикант

Ако сте като множеството хора, в даден  миг от живота ви евентуално са ви обиждали и наранявали. Някой другар ви е накарал  да се почувствате зле или някогашен ухажор е оставил у вас дълбока рана след себе си. Повечето хора биха почувствали нужда да си отмъстят за породеното зло.

Но най-хубавият вид е да позволите на кармата да свърши цялата работа вместо вас. Кармата е мощно проявяване на силата във Вселената и мощните хора й разрешават да свърши цялата мръсна работа вместо тях. Защото хората, които имат това качество, постоянно реализират възмездието си. Но за какво кармата толкоз рядко се употребява?

По-долу са изброени 5 аргументи, заради които мощните хора употребяват кармата с цел да им свърши мръсната работа

1. Отмъщението не носи задоволство

Отначало може да наподобява, че незабавно след отмъщението да получите  необикновено задоволство, само че в действителност не е по този начин.

Махатма Ганди споделя: „ Око за око приключва с това, че целият свят ще ослепее “.

И това е истина. Още едно мнение, което принадлежи на създателя и директора/собственик на Центъра за диалектическа поведенческа терапия доктор Karin Hall: „ Изследователи и теоретици смятат, че отмъщението – това е форма на определяне на  правдивост и че опасността от ответни репресивни ограничения може да служи като форма на отбрана, един тип поръчителство на обществено съдействие „.

За миг ще се почувствате по-добре, само че чувството няма да промени това, което към този момент ви се е случило. Всъщност мощните хора постоянно претърпяват този миг доста по-дълбоко от другите. А отмъщението може да провокира състрадание на мощния човек към другия, на който е отмъстил. Така че отмъщението не е най-хубавото решение. Затова в последна сметка отмъщението просто не си заслужава. Нека кармата свърши цялата работа вместо вас.

2. Това може да ви донесе непредвидени неприятности

Ако вашият сътрудник ви е измамил, би било изкушаващо да му отмъстите. Разбира се, ще бъде ужасно, но… Няма причина да си мърсите ръцете. Кармата ще се погрижи за това, колата на някогашния ви сътрудник внезапно да се повреди,  или да пукне гума на път за  значимо изявление и така нататък Стойте надалеч от неприятностите и позволете на кармата да направи всичко това за вас.

3. Не можете да се противопоставяте на всеки

Ако ние се опитваме да отмъстим на всеки, който в миналото ни е обидил,  ще изгубим доста време, изцяло забравяйки за съществуването на нашия личен живот!

А това е доста неприятен сюжет. „ Отмъщението е предпочитание да си върнете на този, който ви е навредил това, което ви е направил по-рано. Естествено, вие сте ядосани. Отмъщението обаче ви води до най-лошия ваш АЗ,  което ви слага на същото равнище като тези зли хора, които желаете да накажете.

„ Това е директният път към ненавистта “, споделя Джудит Орлоф, създател на книгата  „ Ръководство за оцеляване на емпати: витални тактики за чувствителни хора “.

Силният човек знае по кое време да се отдръпне, даже това да го разстройва. Но той също по този начин схваща, че кармата ще се върне при оня, който го е засегнал или му е навредил. Движението напред и изцелението постоянно е по-добро от търсенето на заслужено възмездие за причинителя.

В края на краищата, кармата няма времеви ограничавания. Тя може да се прояви в най-неочаквания и най-болезнен миг за индивида, който ви е обидил.

4. Карматa постоянно се връща

Може би няма да поискате да си отмъстите на оня, който ви е навредил, тъй като кармата постоянно ще се върне към злия човек. Силните хора знаят това. Те знаят, че даже в случай че другото лице заслужава накaзание, не трябва да се самонараняват.

Дори в случай че търсенето на възмездие е доста изкушаващо, не влагайте силата си в него. Не е належащо да предизвиквате неприятности за себе си поради елементарна засегнатост. Просто запазете хладнокръвие и се отдръпнете.

Спомнете си: „ Каквото повикало, такова дало отговор. “

5. Най-добрата карма – това е вашият триумф

Нищо не провокира по-голямо задоволство от това, да постигнете този триумф, който вашият пакостник ще види, откакто се е опитвал да  направи това невероятно. Силният човек знае, че най-хубавата карма е, когато тя се движи напред дружно с него.

Изцеление, което се реализира посредством вашите триумфи и непрекъснат прогрес. Кармата не е  основана единствено за неприятни хора. Докато навредилият ви стои единствено на едно място, вие към този момент ще сте постигнали доста повече и ще бъдете необикновено щастливи. Това не е ли най-хубавият тласък и прийом за утешение?

Резултатът

Някои хора не имат вяра в кармата, само че това е обикновено. Дори и да не вярвате, че тя съществува и ще накара хората, които са ви навредили, да съжаляват за това, просто вдигнете високо глава и се концентрирайте върху бъдещия си триумф. Не отмъщавайте! Не можете да контролирате това, което прави другия  човек, само че постоянно можете да контролирате себе си. Няма по-добро възмездие от триумфа, който ще видят хората, които са желали да се неуспехите.

5 Reasons Strong People Let Karma Do Their Dirty Work

Хората с неприятна карма ненавиждат котките

Повечето естествени хора се отнасят към котките доста позитивно, само че някои изпитват към тях с нищо необяснима неприязън. Котките ги нервират, нервират ги, пречат им. На пръв взор, какво от…

Цялата публикация

За Кармата в един ред, който трансформира живота ви

 

Ако мислите, че те сте попаднали  в задънена улица, и не знаете какво да вършиме, прочетете предсказанието за  вашата зодия. Може би решението  тук!   Овен Не взимайте  значими решения,…

Цялата публикация

Притча за асенизатора и неприятната карма на рода

 

Живял в миналото един дребен човек в един дребен град. Той работел като асенизатор, или с други думи – фекалочистач. Баща му работил като асенизатор, дядо му също бил асенизатор… Той…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР