Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се разделиха с

...
Поля и Здравко от Варна са поредните участници, които се разделиха с
Коментари Харесай

Голям скандал в НОВА! Зрителите побесняха

Поля и Здравко от Варна са следващите участници, които се разделиха с сантименталното съревнование „ Един за различен “.

Разведената двойка, която даде втори късмет на връзката си, не съумя да получи задоволително поддръжка и се сбогува с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, за които гласоподаваха пет двойки.
-->
Предизвикателство за издръжливост очакваше двойките в тандемната игра, която ревизира до каква степен е добра връзката сред партньорите и подготвени ли са да се поддържат в сложни моменти.

Победители в тестването станаха Радина и Петър, които се избавиха от номинацията с положителното си показване. Въпреки че завоюваха и паричния бонус от 2500 лева, те не съумяха да завоюват купата „ Супердвойка на седмицата “, която отиде при Кристина и Артьом. Те получиха основна привилегия – да изберат още две двойки, които да се включат в борбата за избавление.

Мрежата обаче пламна от възмущение. Ето част от мненията:

" Поли и Здравко..първо, че са варненци.. откровени, същински в своята неперфектност, непринудени, не влязоха в обединения, лицемерни игрички, фалш и тактики, не се вършиха на палячовци.. "

" Въпрос към продукцията: Защо няма таймер? Ние сме фенове на нагласен артикул най-вероятно и нямаме право да гледаме времето, с цел да определите по ваши благосклонности кои двойки да са пред тв приемника "

" Поли и Здравко-истинските! "

" Улегнали хора само че като във всеки сезон гледат да изгонят сериозните и остават тия на по 20 години "

" Поля и Здравко. Като чуя гласовете на Жоро и Викси, Микси, получавам стомашен проблем... Мрънкането и лигнята им ми идват малко допълнително... "

Следващата седмица участниците ще попаднат в банята на любовта, в която връзката ще бъде от решаващо значение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР