Полузащитникът на Уест Хем Марк Ноубъл ще завърши футболната си

...
Полузащитникът на Уест Хем Марк Ноубъл ще завърши футболната си
Коментари Харесай

Марк Ноубъл ще завърши кариерата си в Уест Хем

Полузащитникът на Уест Хем Марк Ноубъл ще приключи футболната си кариера в състава на,,чуковете “. Тимът удължи контракта на играча до 2021 година. Капитанът на Уест Хем е на четири мача от достигането на кота 450 с екипа на тима и към този момент съобщи желанието си да остане в клуба като треньор след края на кариерата си.

,,Уест Хем удостоверяват, че клубът и Марк Ноубъл реализираха единодушие по отношение на удължаването на контракта на играча до 2021 година “, се споделя в публично изказване на,,чуковете “. 31-годишният Ноубъл съобщи:,,Опцията с удължаването на договора ми е прелестна за мен и моето семейство. Тук съм по време на цялата ми кариера. Винаги съм казвал, че желая да съм в Уест Хем и имам вяра, че се движим в вярната посока, по тази причина в този момент бе точния миг, в който да преподпиша “, приключи полузащитникът.

Ноубъл направи дебюта си за първия отбор на Уест Хем на 17 години при успеха на,,чуковете “ с 2:0 над Саутенд за Купата на Лигата през август 2004. Тимът се намира в поредност от три следващи триумфа във Висшата лига, като в идващия кръг гостува в лондонско дерби на намиращия се на дъното в таблицата Фулъм в събота вечер. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР