Полузащитникът на Спортист (Своге)Петър Вуцов даде мнението си след поражението

...
Полузащитникът на Спортист (Своге)Петър Вуцов даде мнението си след поражението
Коментари Харесай

Петър Вуцов: Не правим трагедии, беше мач-бонус, Берое не е отбор за бараж

Полузащитникът на Спортист (Своге)Петър Вуцов даде мнението си след провалянето с 0:1 от Берое в баража за влизане в efbet Лига. 22-годишният футболист поздрави противника и призна, че има леко отчаяние у него и сътрудниците му.

" Има леко отчаяние, опитахме се да дадем най-хубавото от себе си довечера. Така е било писано да се случи, продължаваме напред. Не вършим нещастия от този мач, представихме се на едно положително равнище, против един добър тим от елита, който съгласно мен не заслужава да бъде на този мач, само че по този начин се е случило. Напрежението беше повече в техния тим, те играят против сякаш по-слаб тим от по-долното равнище. 
 Стара Загора ликува! Берое остана в efbet Лига - албанец воин в трънливия бараж със Спортист Стара Загора ликува! Берое остана в efbet Лига - албанец воин в трънливия бараж със Спортист
При нас беше мач-бонус, можеше да се наградим с успеха, само че по този начин е трябвало да се случи, благопожелавам на Берое. През целия сезон се трудихме да играем този мач, да опитаме да влезем в “А ” група, може би малко опит и класа ни липсваше в днешния мач, продължаваме да упражняваме и да се развиваме ", сподели играчът на " шоколадите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР