Полузащитникът на английския Челси коментира спекулациите, че ще премине в

...
Полузащитникът на английския Челси коментира спекулациите, че ще премине в
Коментари Харесай

Канте се обясни в любов към Челси

Полузащитникът на британския Челси разяснява спекулациите, че ще премине в редиците на Пари Сен Жермен. Френският отбор следи Канте към този момент няколко години и се надяват да могат да си обезпечат неговите услуги това лято.

Той съобщи, че е поласкан от интереса на „ парижани”, само че сега е фокусиран единствено и само върху състава, воден от Франк Лампард.

„ Страхотно възприятие е да бъда свързван с подобен огромен клуб, когато треньорът те желае, знаеш, че плана е добър “, съобщи Канте пред „ Яхуу Спорт Франция”.

„ Щастлив съм с изора си и се усещам добере в Челси. Планирам да съм тук и през идващия сезон”.

Французинът разяснява и завръщането на Челси в Шампионската лига след спечелването на Лига Европа в края на май тази година.

„ Всички знаем какво значи за всеки футболист да играе в Шампионската лига. Имах шанса да играя един път с Челси, само че за жалост отпаднахме прекомерно рано”.

Челси завършва предсезонната си подготовка в мач с Борусия Мьонхенгладбах в събота. Първият мач от новия сезон в Англия за „ сините” от Лондон ще бъде идната седмица против Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР