Положението в момента е доста непредсказуемо, намираме се в преходен

...
Положението в момента е доста непредсказуемо, намираме се в преходен
Коментари Харесай

Костадинов разкри кой влияе тайно върху българската политика

Положението сега е много непредсказуемо, намираме се в временен миг. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Външни сили чертаят доста съществени разграничителни линии. Опитват се да ни разделят по всякакъв начин, да основават настроения сред обособените елементи в българското общество ", съобщи Костадинов.
-->
По думите му българските служби " спят " и не подхващат нищо против акциите, които имат за цел да провокират съществени разтърсвания.

Костадинов съобщи още, че " Възраждане " са единствената обединителна мощ, като двете решения в 48-ото Народно събрание, които са обединили всички партии, са били по тяхно предложение - за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност, с цел да се запазят българските ТЕЦ-ове, както и декларацията за наказание на антибългарската агитация в Северна Македония.

Според водача на " Възраждане " глобите " Магнитски " имат за цел да изнудят ГЕРБ да направи коалиция с " Продължаваме Промяната ".

" От " Възраждане " не разясняваме социологията, това е наш принцип. Данните, които се появяват преди избори постоянно се разграничават след изборите. Ситуацията сега е непредсказуема ", по този начин Костадинов разяснява последното изследване на " Алфа Рисърч ", съгласно което Движение за права и свободи и " Възраждане " се борят за третото място.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР