Полицията вече претърсва и пернишкия регион за изчезналия безследно Стоян

...
Полицията вече претърсва и пернишкия регион за изчезналия безследно Стоян
Коментари Харесай

Издирват убиеца от Костенец в Перник

Полицията към този момент претърсва и пернишкия район за изчезналия безследно Стоян Зайков от Костенец, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, представени от dir.bg. Причина за това са подадени сигнали от Пернишка област. 

43-годишният мъж е обвинен за убийството на някогашната си другарка - 38-годишната Милена Шишкова, от която има наследник. Вече седмица търсенето му удря на камък. Засега няма данни той да е напуснал страната.

Тялото на Милена Шишкова бе намерено предишния петък към 8.30 ч. на метри от вкъщи й в Костенец. Милена е била убита в главата с малокалибрен револвер. По неофициална информация първо е била пребита, а ръцете й са били вързани. Трупът й е открит, откакто сестра й, майка й и 15-годишният й наследник пристигнали в къщата, където видели кървави следи. Те алармирали в полицията и пристигналите криминалисти намерили тялото на отсрещната поляна.

Зайков към този момент не е разгласен за интернационално търсене, макар че е имал минимум 12 часа преднина, с цел да се опита да мине границата. Причината е че още от преди години има заповед да не напуща страната.

Близки до Стоян Зайков настояват, че той най-вероятно е напуснал страната. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР