Байер (Леверкузен) ще се стреми да удължи невероятната си серия

...
Байер (Леверкузен) ще се стреми да удължи невероятната си серия
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Искаме да останем непобедени и всяка седмица става все по-трудно

Байер (Леверкузен) ще се стреми да удължи невероятната си серия от 47 мача без загуба този сезон, само че това няма да е лесна задача, съобщи наставникът на отбора, Шаби Алонсо.

Шампионът на Германия продължава битката за требъл този сезон, откакто победи Рома с 2:0, като посетител, в първия си полуфинален дуел от Лига Европа, в четвъртък. Освен това тимът доближи до финала за Купата на Германия против Кайзерслаутерн.

Леверкузен, който постави завършек на 11-годишната надмощие на Байерн Мюнхен в Бундеслигата, с цел да обезпечи първия си трофей от 1993 година, гостува на шестия в класирането Айнтрахт Франкфурт в неделя.

" Искаме да останем непобедени и знаем, че всяка седмица става все по-трудно. Всички желаят да ни победят ", разяснява Алонсо, пред кореспонденти.

" Не беше елементарно във Франкфурт през последните години, постоянно е сложен противник с гъвкава система на игра. Нямаме доста време за подготовка ", добави Алонсо.

42-годишният испанец ще гледа мача във Франкфурт от трибуните, откакто получи четвъртия си жълт картон за сезона по време на равенството 2:2 на неговия тим с Щутгарт предходната седмица.

" Можете да видите играта по-добре от трибуните, а аз мога да споделям с аварийна пейка. Ще ми липсва директният контакт с тима по време на мача, само че играчите са задоволително интелигентни, с цел да вземат решение обстановки самостоятелно на терена ", сподели още младият експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР