Полицията във Велинград задържа извършщител на убийство, извършено в Сърница,

...
Полицията във Велинград задържа извършщител на убийство, извършено в Сърница,
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, убил свой работник в Сърница

Полицията във Велинград задържа извършщител на ликвидиране, осъществено в Сърница, заяви представителят на районната полицийска дирекция Мирослав Стоянов. Арестуваният Васил С. / 36г./ от Панчарево в началото заблудил полицията, като се обадил на телефона за незабавни случай в сряда сутринта, че е разкрил мъртъв в микробус край Сърница своя служащ Георги К. / 47г./ от София.
Возилото се намирало в местността "Таш Капия " в землището на родопския град. Изпратеният на мястото медицински екип установил гибелта на мъжа, а при осъществения първичен оглед не били открити забележими следи от принуждение. Трупът бил превозен за аутопсия в отделението по правосъдна медицина в регионалната болница в Пазарджик.
При осъществяването й правосъдните лекари открили, че гибелта е настъпила в резултат на черепно-мозъчна контузия, по всяка възможност породена от мощен удар в главата с корав предмет. След приемане на данните за това в полицейското ръководство на Велинград бил образуван действен екип за откриване на убийството. В хода на следствието служителите на реда открили, че причинител на тежкото закононарушение е подалият сигнала Васил С. Убитият бил нает за осъществяване на строително-ремонтни действия в парцела на причинителя. Изясняват се аргументите довели до убийството.
С разпореждане на окръжната прокуратура в Пазарджик килърът е арестуван за 72 часа. От държавното обвиняване ще изискат от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража " за причинителя на тежкото закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР