Полицията в Южна Италия е конфискувала над тон кокаин, скрит

...
Полицията в Южна Италия е конфискувала над тон кокаин, скрит
Коментари Харесай

Откриха един тон кокаин в контейнер за банани

Полицията в Южна Италия е конфискувала над звук кокаин, прикрит в хладилен резервоар, пътуващ за Германия, употребен за превозване на банани, заяви организация АНСА. Наркотиците с улична стойност към 275 милиона $ били разпределени в 144 пакета, скрити в резервоар от Южна Америка, съобщи БГНЕС. Според документите за транспорт дестинацията на контейнера е била Германия.

Наркотиците са конфискувани от карабинерите, подпомагани от митническата организация и Интерпол, в пристанището на Джоя Тауро в Калабрия. Наркотиците са открити, откакто няколко от контейнерите, превозени на еднакъв транспортен съд от Южна Америка, са били сканирани от митниците, оповестиха от полицията.

Междувременно френските управляващи затвориха плажовете в югозападна Франция, защото на атлантическият бряг вълните не престават мистериозно да изхвърлят пакети с кокаин като повече от 1000 кг са открити от средата на октомври.

Пакетите към този момент се появяват и по-далеч на север - 5-килограмов пакет се появи в Камарет-сюр-Мер на запад в Бретан във вторник, съобщи прокурорът на Рен Филип Астрюк.

" Това е еднакъв товар ", сподели Астрюк и добави, че към момента ще ги намират. " Всеки отлив носи партида. Те към момента са много обилни, като към 100 кг идват всеки ден по цялото крайбрежие. Митническите чиновници също намират някои от пакетите в морето ", добави още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР