Полицията в Несебър задържа 36-годишния Господин Вълев, по известен като

...
Полицията в Несебър задържа 36-годишния Господин Вълев, по известен като
Коментари Харесай

Задържаха Динко от Ямбол за агресия срещу мним-инвалид

Полицията в Несебър задържа 36-годишния Господин Вълев, по прочут като Динко от Ямбол. Причината – публикуван видеоклип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин Динко удря мъж, представящ се за неработоспособен и просещ на входа на хипермаркет в село Равда, заяви Българска национална телевизия.

Служители от РУ Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно произвеждане за хулигански дейности, показват от полицията. 36-годишният Вълев е задържан за период от едно денонощие. Той е дал и пояснения за дейностите си.

Към момента продължава работата по определяне на просещия мъж, очевидци на хулиганските дейности, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура – Бургас.

На видеокадрите се вижда по какъв начин Динко разобличава, плюе и шамаросва просещ инвалид-менте пред хипермаркет в курортното селише. Той удря плесници на „ инвалида “ след което го изсипва от количката. Мъжът стъпва на очевидно здравите си крайници и се втурва да събира разпилените по тротоара монети. Динко го наплюва и пита: Защо лъжеш ти, бе? “. Много от потребителите в обществените мрежи дефинираха това като безчинство, разпределяне на правораздаване и налагане на експанзия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР