Полицията в Австралия е глобила с 1000 австралийски долара министъра

...
Полицията в Австралия е глобила с 1000 австралийски долара министъра
Коментари Харесай

Глобиха министър за нарушение правилата за коронавируса

Полицията в Австралия е глобила с 1000 австралийски $ министъра по въпросите на държавната работа на щата Нов Южен Уелс Дон Харвин за нарушение на разпоредбите, наложени в района заради разпространяването на короновируса, оповестява вестник Age.

От полицията са декларирали, че 55-годишният мъж се е преместил в селска къща през март, „ в нарушаване на настоящата министерска заповед “. След това, съгласно полицията, мъжът се върнал в Сидни.

Политикът се извини пред държавния министър председател и обществеността, само че акцентира, че не е нарушил формалните рекомендации. Премиерът Гладис Береджиклян означи, че е научила, че министърът се е преместил в селска къща в покрайнините на столицата преди няколко дни. Според нея това се е случило още преди влизането в действие на директивите, настоящи заради COVID-19. В същото време министър председателят призна че „ цялостното усещане от случая е извънредно “.

По-рано поради обстановката с ковид държавното държавно управление прикани жителите да не пътуват до предградията, в случай че не е незабавно належащо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР