Полицията установи 1361 нарушения и образува 20 бързи производства за

...
Полицията установи 1361 нарушения и образува 20 бързи производства за
Коментари Харесай

Жена лети със 142 км/ч в Пловдив

Полицията откри 1361 нарушавания и образува 20 бързи производства за престъпни закононарушения под надзора на прокуратурата в границите на профилирана полицейска интервенция по засилен надзор на водачи на МПС на територията на пловдивска област, провела се на 24-ти против 25 май, съобщи Plovdiv24.bg.

Участие в инспекциите са взели чиновници на районните ръководство и на секторите " Специализирани полицейски сили " и " Пътна полиция ". В хода на интервенцията са тествани 1825 автомобила и 2150 лица. Съставени са 340 акта за определяне на административно нарушаване, а наложените санкции по фиш са 870 броя. Петима от водачите са открити да карат след използването на наркотични субстанции. Тестът с техническо средство за приложимост на алкохол е отчел, че 6 от водачите са седнали зад кормилото след приложимост на алкохол над 1.2 промила.

За превишена скорост са глобени 531 водачи на МПС. В рамките на обитаемо място са били засечени 20 автомобила при придвижване с над 100 км/ч, като най- високата снимана скорост е на територията на гр. Пловдив - където 41-годишна жена е карала със 142 км/ч. Заснетата отвън обитаемо място скорост е от 137 км/ч при ограничаване от 60 км/ч. 25 от тестваните водачи са били неправоспособни. 21-годишен млад мъж от село Маноле е арестуван в полицейския арест, откакто проверяващите открили, че е недееспособен, а с цел да избегне глобата, предложил на служителите на реда рушвет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР