Полицията освободи заложниците - жена и дете40-годишният германец, който държеше

...
Полицията освободи заложниците - жена и дете40-годишният германец, който държеше
Коментари Харесай

Заложническата драма в Дрезден приключи, похитителят почина от раните си

Полицията освободи заложниците - жена и дете

40-годишният немец, който държеше заложници в аптека в центъра на Дрезден, е умрял от раните си, които е получил при задържането си, заяви " Билд ", представен от вестник.

Заложниците са в положително здравословно положение и освободени. Преди да вземе заложници - жена и дете, мъжът е умъртвил 70-годишната си майка в жилището им в дрезденски квартал. След това нападна радио " Дрезден ", а след това се барикадира в аптека в търговски комплекс в центъра на града, заяви локалната полиция.

Голям регион към Алтмаркт-Галери бе затворен няколко часа, в това число коледният базар. Полицията призоваваше жителите да не посещават региона. Жената и детето са невредими. В 12:30 локално време заложническата драма завърши след намесата на специфичните сили.

Мъжът е стрелял и в радио " Дрезден " в регион Амонхоф. Не е съумял да влезе в радиото, сътрудниците на радиото извикали полиция и той избягал. Мениджърът на станцията Тино Утаси сподели пред Bild: „ За благополучие, всички чиновници съумяха да стигнат до безвредно място. “. С кола стрелецът траял към центъра на града, нахлул в търговски център и се барикадирал в задната стая на локална аптека и взел заложници.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР